Najnovije

IVAN KOSTIĆ: Naprednjaci, ima li iko od vas da se javno suprotstavi predaji Kosova?

Prosto je neverovatno da ni jedan visoki funkcioner ili poslanik Srpske napredne stranke nema hrabrosti da javno iskaže svoj stav i kaže da celokupna južna srpska pokrajina mora ostati u sastavu Srbije i da mu je Kosovo i Metohija bitnije od svoje prolazne političke funkcije

Ivan Kostić - Dveri (Foto: Dveri)

Krenule su kolege sa vlasti da se ovih dana utrkuju ko će više da pokaže svoju lojalnost i idolopoklonstvo prema jednoumlju Aleksandra Vučića, iako su mnogi svesni da je njegova politika po pitanju Kosova dijametralno suprotna od njihovih političkih ideala za koje se bore 30 godina.

Da li je moguće da ne postoji ni jedan visoki funkcioner ili poslanik vlasti da javno ustane, ispravi kičmu i kaže da mu je Kosovo i Metohija važnije od svoje prolazne funkcije i fotelje i da pokaže makar mrvu ličnog i političkog dostojanstva?

Gde su oni poslanici iz srspkih krajina koji znaju šta su preživeli a i danas preživljavaju od kada im je ognjište ostalo van granica Republike Srbije, i kažu narodu sa Kosova i Metohije šta ih čeka ako njihov predsednik bude do kraja ispunjavao obaveze prema Americi, EU i Nato-u?

Da li iko razmišlja o tome da je“ Kosovo grdno sudilište“ svih nas i na ličnom planu i da će svako od  nas uskoro morati barem u Skupštini Srbije, javno pred tv kamerama i celokupnim srpskim narodom,  da digne ili ne digne ruku za predaju svete srpske zemlje?

U pamet se predstavnici naroda, gospodo narodni poslanici, ovo sa Kosovom i Metohijom nije šala pred neke beznačajne izbore, uskoro će svako od nas javno da glasa pred svim junacima i precima sa Kumanova, Bregalnice, Mojkovca, Nevesinja, Manjače i Košara!

Oni gledaju u nas, i čekaju da vide šta i kako ćemo da radimo!

O Vučićevom “ograničenju” i “razgraničenju” Republike Srpske i Kosova pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA