Najnovije

OPASNI KRVOLOK UBIJEN U IDLIBU: Taman formirao novu koaliciju terorista, a onda mu auto odleteo u paramparčad! (VIDEO)

Zvaničnik NOF-a ubijen je zajedno sa nekoliko drugih pobunjeničkih boraca koji su napuštali bazu pobunjeničke koalicije u Idlibu

DŽihadisti (Foto: Pravda)

Samo nekoliko dana nakon formiranja Nacionalnog oslobodilačkog fronta pod pokroviteljstvom Turske, nova pobunjenička koalicija objavila je vest o smrti jednog od svojih funkcionera u Idlibu.

Prema informacijama opozicionih aktivista preko društvenih medija, visoki funkcioner Nacionalnog oslobodilačkog fronta Abdo Radvan Al-Bakri (poznaiji i kao "Abu Talha") ubijen je nakon što su nepoznati napadači aktivirali automobilsku bombu izvan baze pobunjeničke koalicije u DŽabal Al Arbaenu u Idlibu.

Zvaničnik NOF-a ubijen je zajedno sa nekoliko drugih pobunjeničkih boraca koji su napuštali bazu pobunjeničke koalicije u Idlibu. Nijedna grupa nije preuzela odgovornost za ovaj najnoviji napad. Međutim, opozicioni aktivisti već su optužili Islamsku državu da je izvršila napad.

Ćelije spavači Islamske države često su imale za cilj pobunjeničke borce i njihove komandante u provinciji Idlib. Ovi napadi su postali sve učestaliji od kada su počeli da gube svoje teritorije širom Sirije.

Visoki nemački funkcioneri javno su se pohvalili kako finansiraju Bele šlemove (teroriste). Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte kako se džihadisti u Idlibu spremaju za nadolazeću ofanzivu sirijske vojske

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA