Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HRVATI BRUTALNO PRETUKLI BRITANKU: Monstruozno je izudarali metalnom šipkom! (VIDEO)

Pošto je mladi par odbio da doplati smeštaj i zapretio policijom, čistačica je pozvala čoveka za kojeg Laura Denmar kaže da misli da je vlasnik tog objekta

Britanka prebijena u Splitu (Foto: Jutjub)

Britanska studentkinja Laura Denmar i njen dečko doživeli su veliku neprijatnost i batine u Splitu, jer su odbili da daju više para neko što je koštao njihov smeštaj, a onda su ceo slučaj prijavili policiji, Ambasadi Britanije i veb stranici preko koje su obezbedili boravak.

Ona je to ispričala za bitanski Dejli mejl, a kako je objasnila, samo zato da se ništa slično ne bi dogodilo i drugima.



- Od početka je bilo jasno da to nije bio sasvim legalan smeštaj i napad je definitivno bio s predumišljajem. Srećni smo što smo otišli odande i želimo i druge da upozorimo - izjavila je dvadesetšestogodišnja studentkinja.

Kako piše Dejli mejl ona je u Splitu bila sa dečkom, a smeštaj su rezervisali preko poznate veb stranice. Kada su, međutim, stigli na odredište ispostavilo se da je smeštaj umesto u centru na periferiji Splita.

- Rekli su nam da odemo po ključeve u drugi hostel, a kada smo stigli u naš shvatili smo da je to nešto ilegalno. Bilo je 30 kreveta i samo jedno kupatilo. S obzirom na to da nismo imali gde, odlučili smo da ipak ostanemo - ispričala je Laura.

Poslednjeg dana, međutim, prišla im je, kaže, čistačica i rekla da moraju odmah da napustile hostel ili da izvrše doplatu. Pošto je mladi par odbio da doplati smeštaj i zapretio policijom, čistačica je pozvala čoveka za kojeg Britanka kaže da misli da je vlasnik tog objekta. Pošto su, kako kaže, odlučili da odu što pre i ne sačekaju, čestačica im je zaključala vrata i onemogućila ih da izađu.

- Kad je stigao taj muškarac sa još jednim čovekom mog dečka pribili uza zid, a žena je mene počela da tuče metalnom palicom. Bilo je grozno - ispričala je studentkinja. Kaže da je tom prilikom zadobila poseklinu na glavu, slomljenu ruku i još nekoliko modrica po telu.

Ona i njen dečko su ceo slučaj prijavili policiji, britanskoj Ambasadi u Hrvatskoj i veb stranici preko koje su rezervisali smeštaj. Hrvatska policija se još nije oglasila povodom ovog slučaja, a mediji prenose da je istraga pokrenuta.

Jedna Britanka je pala sa kruzera u more nedaleko od hrvatskog grada Pule. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da se podtimo kako su hrvatski huligani iz Splita divljali usred Srbije

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA