Najnovije

POGLEDAJTE KAKO JE PRETUČENA VODITELJKA RTS: Nakon rasprave, Slađanu Tomašević komšinica je rukom udarila u glavu! (VIDEO)

Incident u kom je došlo do sukoba voditeljke "Beogradske hronike" Slađane Tomašević i komšija u njenoj zgradi privukao je pažnju javnosti.

Snimak incidenta (Foto: Jutjub)

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi šta se desilo u hodniku zgrade kada je došlo do sukoba.

Prema prvim informacijama, voditeljku je navodno ošamarila komšinica, inače ćerka upravnika zgrade, uglednog psihologa i profesora Bore Kuzmanovića. Do incidenta je došlo nakon što je Tomaševićeva, navodno pocepala papir sa oglasne table koji se ticao sastanka skupštine stanara. 

Na sastanku je, objašnjavaju komšije, trebalo da se razgovara o navodnoj nelegalnoj dogradnji stana voditeljke. Stanari navode da ju je Kuzmanović pitao "Zar ćeš opet da cepaš papire Slađana?", a ona mu je odgovorila "Pocepaću ga, ko mi šta može?" i nastavila da viče.

- Na žalost, tačno je da se incident dogodio, naravno da sam o tom događaju odmah obavestila nadležne državne organe. Po nalogu Tužilaštva, uzeti su svi potrebni dokazi kao i video snimak sa sigurnosnih kamera zgrade, gde se više nego jasno vidi sam dogašaj. U vezi sa tim, nadležni organi rade svoj posao, i ja ne bih ništa dalje komentarisala. Sve ovo nanelo je nemerljiv stres mojoj porodici i meni - kazala je Tomaševićeva.

Ona je potvrdila i da u zgradi radi nadogradnju, ali je podvukla i da je sve to po zakonu.

Pogledajte video snimak:

Pročitajte OVDE kakav se to užas dogodio u Crnoj Gori.

Izvor: Kurir/Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA