Najnovije

SEDAM SATI JE BILA POD NOŽEM, HIRURZI JOJ SKROZ IZMENILI TELO: Naša poznata pevačica se pokajala zbog plastičnih operacija, ali nije jedina!

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim metodama kako bi skinule salo sa stomaka, a jedna pevačica se baš pokajala.

Danijela Vranić (Foto: Instagram)

Danijela Vranić uradila je liposukciju celog tela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata pevačica nije videla rezultate i nije joj se dopala nova građa, jer je ličila na Kim Kardašijan.

"Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po meseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promenu. Čak mi je promenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno", objašnjavala je vidno uznemirena Danijela Vranić.

 

 

Vesna Zmijanac o lipolizi, skidanju sala sa stomaka, nerado govori. NJeni prijatelji, koji su tada bili uz nju, kažu da je dve nedelje bila zakovana za krevet i da je svako pomeranje tela užasno bolelo.

 

 

"Bolelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće nego što bih ponovo išla pod nož", rekla je Vesna Zmijanac.

Toni Cetinski javno je priznao da je uradio liposukciju stomaka. Iako je redovno vežbao i pazio na ishranu "pivski stomak" ga je posebno nervirao. Nakon operacije nosio je steznik i nije mogao da vezuje pertle na patikama.

 

 

"Pazim šta jedem i vežbam, ali nikako ne mogu da se rešim stomaka, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jednog dana razgovarao s prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom i on mi je rekao da problem mogu da rešim liposukcijom, pa sam otišao na taj zahvat. Nisam to radio toliko zbog estetike koliko zbog toga što sam sam sebi bio trom", ispričao je Toni u jednoj emisiji.

Pročitajte OVDE kakav je to haos Karleuša napravila u Kini.

Izvor: Kurir/Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Severinin vruć nastup

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA