Najnovije

"Odgovor": Knjiga koja daje odgovore na sva ona pitanja koja nas muče!

Izdavačka kuća Vulkan nedavno je objavila knjigu pod nazivom "Odgovor". Ova knjiga i njeni autori nude rešenja za sve što nas muči i tišti i uče nas samopomoći u najrazličitijim situacijama.

Foto-Vulkan

Autori čije su knjige prodate u više od 27 miliona primeraka podeliće sa vama savete i mudrost i pokazaće vam da promena vašeg života počinje postavljanjem pravog pitanja.

Čitanje ove knjige prvi je korak da sebe povedete putevima o kojima možda nikada ranije niste razmišljali, i možda niste ni znali za njih. Shvatićete zašto ste tu gde jeste, i zašto imate to što imate u ovom trenutku svog života. Naučićete kako da postavite prioritete među svojim idejama, prevaziđete prepreke i izbegnete da vama manipulišu drugi. Bračni par Piz pomoći će vam da izaberete sopstveni put, a ne onaj niz koji neko drugi pokušava da vas gurne. Pokazaće vam kako da preuzmete kontrolu nad svojim životom i postanete ličnost kakva želite da budete.

Najbolji dan vašeg života jeste onaj u kom ćete odlučiti da je vaš život samo vaš – nema izgovora ili izvinjenja, nikoga da se na njega oslonite ili koga možete da krivite. To je dan kada vaš život stvarno počinje.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA