Najnovije

Prikaz „Olujna sestra“: Kada deluje da gubimo tlo, pred nama se otvara novi put!

„Olujna sestra“ je druga knjiga iz serijala o usvojenim sestrama, nastala iz pera Lusinde Rajli.

Foto-Laguna

Nakon što je Tata Solt, kaka su mu tepale njegove ćerke preminuo i svakoj ostavio po pismo sa tragovima kako bi mogle da pronađu svoje korene, Ali je druga sestra , nakon Maje, koja će potražiti svoje potomke.

Ali je mlada i samouverena devojka, koja obožava more i strastveno je zaljubljena u jedrenje i plovidbu. Iako muzički talenatovana, tu svoju strast potisnula je duboko u sebi.

Alin svet se ruši zbog gubitka oca, ali ona pronalazi utehu u čoveku u koga se zaljubila i sa kojim želi da provede život. I dok maštaju o budućnosti. čini se da se njihovi snovi raspršuju  onog trenutka kad ljubav njenog života,Teo, nastrada u nesreći.

Slomljena i neutešna nakon gubitka dva najvažnija muškarca u svom životu, Ali kreće u potragu za svojim korenima i to čak u Norvešku.

Dok pratimo Alinu priču, paralelno upoznajemo i  biografiju Ane Landvik, iz devetnaestog veka, koja je pevala u čuvenoj norveškoj operi  „Per Gint“.

Paralelna radnja kroz koju pratiimo Ali, a zatim Anu, drži pažnju čitalaca do poslednje stranice, kada ćete zažaliti što nema još!

Anina priča možda nije imala srećan kraj, ali za Ali on ipak možda postoji, kada nakon svih teških trenutaka uspe da oživi svoj davno uspavani muzički talenat, pronađe svoju biološku porodicu, i ne samo to, već osnuje i sopstvenu.

Lusinda Rajli nas veštinom svoga pera provlači kroz savremene teme, a onda kroѕ istorijske činjenice i toliko nas vezuje za svoje likove da prolaazimo kroz sve njihove emocije zajedno sa njima.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA