Najnovije

HOROR U CENTRU BEOGRADA! Poginuo radnik, zatrpao ga urušeni zid na gradilištu na mestu nekadašnje američke ambasade

BEOGRAD - Na gradilištu u Sarajevskoj ulici, jutros oko 8.35, u samom centru Beograda, srušio se potporni zid i zatrpao radnika N.T. (56).

Drama u centru Beograda (Foto: RTS printskrin)

Iako su na lice mesta odmah došle ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasaca-spasilaca i započele akciju spasavanja, nesrećnom radniku rodom iz Kraljeva nije bilo spasa. 

Na njega se obrušila ogromna količina zemlje i šljunka, a prema informacijama s lica mesta urušila su se čak dva potporna zida od kojih je jedan bio dimenzija 10x2,5 metra.

Kako Kurir nezvanično saznaje, na pet metara od nesrećnog radnika bio je njegov rođeni brat koji je gledao kako se zemlja obrušava na njega. Braća iz Kraljeva radila su u Beogradu i stanovala u Malom Mokrom Lugu. Svoje porodice navodno nisu imali.

Reč je o kvartu koji se proteže duž ulice Vojvode Milenka - od Sarajevske do Kneza Miloša, tačnije o mestu na kojem se nekada nalazila američka ambasada, a na kojem se trenutno gradi luksuzni stambeno-poslovni kompleks. 

Na lice mesta odmah su došle ekipe Hitne pomoći, vatrogasci-spasioci i policija. Spasavanje je u toku.  

Dok svi gledaju u Rusiju, Kina troši milione na tajno širenje uticaja u Americi, a najveću ulogu ima ujedinjeni front. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA