Najnovije

PREŽIVEO NATO BOMBE, POGINUO KOD NEKADAŠNJE AMERIČKE AMBASADE! Muškarac koji je nastradao na gradilištu je heroj sa Košara?!

Muškarac N.T. (56) preminuo je od posledica povreda zadobijenih nakon obrušavanja zida na gradilištu između ulica Sarajevske i Kneza Miloša u Beogradu, na mestu nekadašnje američke ambasade.

Mesto nesreće (Foto: Jutjub)

Prema nezvaničnim informacijama, zatrpan radnik je N.T. je heroj sa Košara. Poreklom je iz Kraljeva, a živeo je u Malom Mokrom Lugu. 

- Sve se dogodilo iznenada, odmah smo pozvali Hitnu pomoć. Čisto sumnjamo da je naš kolega ostao živ ispod toliko zemlje - rekao je dan od radnika na gradilištu.

Podsetimo, u trenutku tragedije, rođeni brat radnika N.T. je bio na gradilištu i čitav horor se odigrao pred njegoim očima. U međuvremenu, pao je još jedan potporan zid.

Reč je o gradilištu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske, na mestu stare zgrade ambasade SAD.

Dojavu o obrušavanju zida MUP je primio jutros nešto posle 8.30 sati. Iskopavanje nesrećnog radnika N.T. i dalje je u toku.

Na mesto nesreće je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je rekao da je investitor imao sve potrebne građevinske dozvole. 

- Istraga će utvrditi kako se desila nesreća. Upravo je došao istražni sudija. Ovo samo pokazuje kako je važno poštovati procedure. Ako se ovakva nesreća dogodila na gradilištu koje ima sve potrebne dozvole, možete misliti šta sve može može da se desi ako je u pitanju divlja gradnja – rekao je Vesić.

Investicija izraelske kompanije

Plac na kom se izvode radovi nalazi se u vlasništvu izraelskih kompanija  Yossi Avrahami i Almogim holdings.

Budući luksuzni kompleks će se sastojati od 260 luksuznih stambenih jedinica i više od 5.000 kvadrata komerijalnog prostora. Podzemna garaža bi trebalo da ima oko 500 parking mesta, a predviđena je i izgradnja spa i velnes centra sa bazenom. Izgradnja bi trebalo da bude gotova za dve godine.

Britanci priznali da su tajno bili u Srebrenici! Sa Orićem kovali zaveru protiv Srba! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA