Najnovije

BIVŠI PORTPAROL VOJSKE JUGOSLAVIJE ŠOKIRAO JAVNOST: Priča o doseljavanju Srba je laž, Vinča to dokazuje (VIDEO)

Bivši portparol Vojske Jugoslavije, prof. dr Svetozar Radišić kaže da mnogima u svetu smeta duga srpska istorija i zato se sistemski sprovodi njeno falsifikovanje, uništavanje i krađa starih knjiga i arheoloških artifakata, kako bi se održavala laž o doseljavanju na Balkan.

Vinča (Foto: Pravda)

On je gostujući u emisiji “Naš aeroput” na Narodnoj televiziji rekao da kada se pogleda vinčansko pismo i srpska ćirilica vidi se da je reč o istom narodu. On je rekao da je srpska civilizacija stara i da je na ovom prostoru istorija traje duže nego bilo gde u svetu.

- Velika je laž da su Srbi došli u 7. veku – kaže Radišić dodajući da svi naši neprijatelji imaju problem da se sazna istina.

On je rekao da su od 5. oktobra 2000. godine, vlasti koje od tada upravljaju Srbijom dodatno rade na uništavanju i prikrivanju dokaza o srpskoj istoriji.

On je rekao da SAD i dalje gledaju na Srbiju kako na svoje neprijatelje i da protivnaše zemlje neprekidno vode rat, trenutno neoružanim metodima. Podsećamo da se u Srbiji može kupiti knjiga “Mrežni ratovi” ruskih geopolitičara Dugina i Savina koja govori upravo o Američkim neoružanim metodama rata. Knjigu možete poručiti OVDE.

Radišić u emisiji govori i o propustima komande JNA na početku rata u Jugoslaviji. On takođe govori i o svojoj novoj knjizi “Odsjaj srpske apokalipse”.

Šta Malagurski misli o Aleksandru Vučiću saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA