Najnovije

Stravično proročanstvo počinje da se ostvaruje, svet će na kraju nestati, a ovo je prvi znak!

Ogromna pukotina na ledenom grebenu na Antarktiku bi mogla biti prvi znak da predviđanja Edgara Kejsija počinju da se ostvariju.

Ilustracija (Foto: pixabay)

Već decenijama su naučnici znali šta se sprema, njihovi glasovi su utišani u ugušeni novcem i stvarnim vladarima ovog sveta. Ali ako priznamo predviđanja Edgara Kejsija, znaci su se možda pojavili i ranije.

Početkom prošlog veka, američki mistik Edgar Kejsi je počeo da koristi svoje vidovite moći kako bi otkrio detalje o skrivenoj prošlosti naše planete. Ali je ova kontroverzna ličnost takođe tvrdila da je bio u stanju da zaviri u budućnost i da ono što je video nije dobro za čovečanstvo. On je tvrdio da će se u relativno kratkom vremenskom periodu naš svet promeniti, i na kraju postati neprepoznatljv.

Napisao je:

“Zemlja će se slomiti na mnogim mestima. Rani deo će videti promenu u fizičkom aspektu zapadne obale Amerike. Tamo će se pojaviti otvorene vode u severnim delovima Grenlanda.

Tu će se videti nove zemlje Karipskog mora. Južna Amerika će biti uzdrmana od najvišeg dela do kraja i na Antarktiku sa Ognjene zemlje, tamo će biti zemlja, i moreuz sa navalom vode.“

Nedavno je NASA uočila pukotinu na zamrznutom kontinentu.

Prelom je fotografisan 10. novembra u sklopu operacije IceBridge, vazdušnog pregleda leda Antarktika. Istraživanje je pratilo promene na Južnom polu zbog razornih efekata globalnog zagrevanja.

Smeštena u Larsen C regionu, pukotina sada ima oko 110 km dužine i polako se povećava. Fragmentacija na Antarktiku je očigledna na satelitskim snimcima i podaci pokazuju da se veliki komadi leda neprestano razbijaju i udaljavaju. Ako ova nova pukotina stigne do okeana i razdvoji Larsen C od ostatka ledenog grebena, formiraće se novi ledeni breg sa površinom od preko 17.000 kvadratnik kilometara.

Kada se to bude topilo, globalni nivo okeana bi mogao da se poveća za 0,8 do 2 metra.

Ovo je još jedan znak da se led na Antarktiku topi i nivo mora će nesumnjivo rasti, praveći haos na priobalnim područjima.

Vremenski obrasci će postati još više nepredvidivi i jezivi. S obzirom na trenutno stanje u kom je naš svet, samo zamislite šta bi globalni uragani i jake oluje uradili…

Da li je NASA uništila dokaze o postojanju života na Marsu pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

 

Francuska izgubila kontrolu nad 800 naselja na svojoj teritoriji, čak i nad delovima Pariza – Dušan Gujaničić

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jezivo proročanstvo masonskog vođe - Čovek koji je predvideo dva svetska rata upozorava

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube