Najnovije

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN VLASTI: Spremna akcija "Armagedon", zbog protivljenja izdaji Kosova kreće napad na SPC

Srpski narodni pokret “Naši” saoptio je danas da ima saznanja da Aleksandar Vučić uz pomoć pojedinaca iz obaveštajnih struktura priprema akciju “Armagedon” za obračun sa velikodostojnicima Srpske pravoslavne crkve.

Hram Svetog Save (Foto: Jutjub)

- Akciju “Armagedon” Vučić će pokrenuti zbog čvrstog stava SPC oko Kosova i Metohije i nepristajanja na Vučićevu izdaju. Udar će se sastojati od niza medijskih napada i spinova, a sve u cilju kako bi se umanjio ugled SPC među narodom, kako bi se smanjio otpor izdaji Kosova – stoji u njihovom saopštenju.

SNP “Naši”  tvrdi da u čitavoj Srbiji iz školskih uprava na škole u Srbiji stižu dopisi u kojima se traži da se do 7. avgusta podnesu “eventualne zamerke” isključivo na rad veroučitelja.

- Obavaštajne strukture pod kontrolom Aleksandra Vučića pokušavaju da prikupe diskreditujuće materijale protiv SPC kako bi ih provlačili kroz medije i urušavali ugled najstarije srpske institucije koja je poslednji branik izdaje Kosova i Metohije od strane aktuelnog režima. SNP “Naši” upozorava građane Srbije da ne nasedaju na Vučićeve laži i medijske spinove i da Kosovo i Metohiju moramo sačuvati po svaku cenu – saopštavaju  u ovom pokretu.

Teške optužbe bivšeg saradnika Aleksandra Vučića na račun predsednika Srbije pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa predsednikom SNP Naši Ivanom Ivanovićem.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA