Najnovije

"MISTERIJA" U BOKI KOTORSKOJ: Crnogorci videli hrvatske registracije, pa zapucali na pun autobus!?

Prema tvrdnjama vlasnika dubrovačke agencije, u nedelju oko 14 sati na putu Kotor-Risan u mestu Dražin vrt, pucano je na kombi te agencije koji je prevozio turiste.

Boka Kotorska (Foto: Jutjub)

Na minibusu "reno master" (modra boja) dubrovačkih registracija polomljena su zadnja stakla, prenosi CDM.

Vlasnik minibusa, koji je zahtevao anonimnost s obzirom da redovno dovozi turiste u Boku, navodi da samo pukom srećom nije stradao, niti povređen niko od turista kojih je minibus bio pun, pišu Dnevne novine. 

On tvrdi da je na minibus pucano sa jedne terase zgrade koja se nalazi pored magistralnog puta koj im su prolazili. Prema njegovim rečima, navodno su dva momka od oko 18 godina skakali po terasi sa dignuta tri prsta, a da su jer je kolona bila spora, pucnji usledili kada je minibus prošao nekih 30 metara od terase sa koje je pucano. On pretpostavlja da je pucano iz malokalibarskog pištolja. 

U kotorskoj policiji Dnevnim novinama je saopšteno da oni nisu upoznati sa ovim incidentom, te da im niko do sada nije prijavio takav slučaj. Vlasnik minibusa tvrdi da je slučaj prijavio tek prvoj policijskoj patroli koju su sreli, i to policijskoj patroli u Sutorini, ali ostaje nepoznanica zašto nije ostao na licu mesta i pozvao na uviđaj nadležnu kotorsku policiju. 

- Prema dobijenom obaveštenju od službenika Odeljenja granične bezbednosti Herceg Novi, 29.07.2018. godine, u neposrednoj blizini motela "Vinograd", zaustavilo se putničko motorno vozilo minibus hrvatskih registarskih oznaka kojom prilikom je vozač minibusa dao obaveštenje službenicima OGB patrole Sutorina da mu je na putnom pravcu Kotor Risan oštećeno zadnje vetrobransko staklo, pritom ne navodeći na koji način mu je oštećeno staklo - naveli su iz Uprave policije. 

Dodaju da su službenici OGB patrola Sutorina vozača obavestili da će pozvati saobraćajnu patrolu Stanice policije CB Herceg Novi da se izvrši uviđaj i sačini zapisnik o oštećenju na vozilu. 

- Tom prilikom vozač je izjavio da ne želi da prijavljuje događaj i da ne želi vršenje uviđaja, jer žuri, te je nakon toga nastavio putovanje prema Graničnom prelazu Debeli brijeg. Službenici CB Herceg Novi i OGB Herceg Novi preduzimaju dalje službene mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica u vezi sa predmetnim događajem - saopšteno je iz UP.

Pročitajte OVDE čime se i zbog čega Izrael pravda Srbiji.

Izvor: cdm.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kakav je to rat kriminalnih klanova u Crnoj gori izvukao specijalce na ulice.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA