Najnovije

STANIJA JE NAPOKON DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU: Kristijan opleo po Kiji, ali i o Luni i Slobi (AUDIO)

Kristijan Golubović, koji trenutno izdržava zatvorsku kaznu u Zabeli, ponovo se oglasio, a ovog puta pričao pričao o Kiji, Luni i Slobi, zvezde prve sezone "Zadruge".

Opleo po Kiji, Luni i Slobi (Foto: Jutjub)

- Samo dešavanje između te tri osobe, Kije, Lune, Slobe. S obzirom da su dvoje bili, normalno je daće svi iole normalni biti na strani javno prevarene žene, i ponižene, a sve nakon toga su ružna i skandalozna ponašanja svo troje. Generalno, sve tri osobe su pogrešile, ali je ta mala Kija najviše povređena, pa ćemo mi humano i onako srpski stati u zaštitu žrtve. Ipak, moramo biti kao naivni i zanemariti Andriju iz Budve i k*ratog Filipa koji joj je prao, a ona cedila prljav veš. Čitav brak u kupatilu hotela - rekao je Kristijan.

Golubović je pričao i o Slobi i Luni.

- Sloba je klasičan mutavi balvan, galamdžija na žene, od kojih je i sam veća žena. Luna je izgledala tromo, kruto i aljkavo, kao da se nalazila na kampovanju u okolini Makarske sa dečkom iz Mađarske, umišljajući da je ljubav sa letovanja za sva vremena - rekao je bivši učesnik "Farme".

Pričao je i o Kiji Kockar.

- Kija je perfidno namazana. Svaku grešku oba ljubavnika je iskoristila za svoj oltar na kome se uloga ogromne žrtve dobro naplaćuje. Stanija je napokon dobila ozbiljnu konkurenciju - rekao je Kristijan.

Poslušajte snimak:

Kija otkrila šta je presudilo da ipak ne oprosti Slobi, a šta su pričali van kamera pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA