Najnovije

Završen još jedan "Lavfest": Spektakl pratili i zlatni vaterpolisti

 Posle uspešnog završetka dvanaestog po redu Lavfesta, koji je od 3. do 5. avgusta održan u Vrnjačkoj Banji, više od 100.000 ljudi iz celog sveta bogatije je za još jedno fenomenalno festivalsko iskustvo, a Srbija je dobila muzički događaj svetskih razmera, ocenjuju organizatori festivala.

Delić atmosfere sa ovogodišnjeg Lavfesta (Foto: Promo - Fejsbuk)

Već prvo veče Festivala ljubavi ostavilo je nezapamćen utisak, a prave ljubitelje elektronske muzike ni kiša nije sprečila da isprate svoje omiljene izvođače. Scenografija i bina bile su ove godine potpuno iznenađenje za sve posetioce, a organizatori su na ovaj način pokazali su zašto je Lavfest i dalje u vrhu evropske muzičke industrije. Naime, najveći utisak ostavila je najnovija “Smirnoff Blow” bina, koja je posetiocima pružila neverovatan audio – vizuelni spektakl i upotpunila kompletan doživljaj. Na njoj su se smenjivali vrsni di-džejevi i majstori tehno muzike, među kojima su ove godine bili: Len Faki, Blawan i Matrixxman, Budino,Derrick May, Loko Dice, Leon i mnoga druga zvučna imena sa svetske muzičke scene. Već prve festivalske večeri, među brojnim posetiocima našle su se i poznate ličnosti, a najsjajnije su sijali naši vaterpolisti koji su na Festival ljubavi došli da proslave odbranu titule evropskog prvaka i još jednu zlatnu medalju u nizu. Iz VIP lože naši reprezentativci su se zabavljali uz hitove elektronske muzike, a kako sun nam i sami rekli, željno su iščekivali nastup velikog Papa Svena.


Sunčana Vrnjačka Banja svako novo jutro i svako svitanje u toku četiri festivalska dana dočekala je uz hiljade nasmejanih lica, koji su ispred bina đuskali do poslednjeg takta. Svakog dana, nakon noćnog đuskanja i dobrog provoda, posetioci su od 12 časova mogli da uživaju na velikom bazenu u Vrnjačkoj banji, na kojem su organizatori takođe priredili bogat muzički program, osveženje, tobogane, gumene dušeke i druge rekvizite za zabavu na vodi, pa se tako dobar provod neprekidno nastavljao do sledeće festivalske večeri.

 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA