Najnovije

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU - ĐUKANOVIĆ PORUČIO: Uzmite pare i glasajte protiv SNS! (VIDEO)

Još jedna užarena rasprava u emisiji "RasPravda" - narodni poslanik Vladimir Đukanović prvi je predstavnik vladajuće stranke koji se odazvao pozivu, a u razgovoru koji je trajao više od dva sata odgovarao je na pitanja o najtežim optužbama na račun državnog rukovodstva: o kršenju Ustava, o odricanju od Kosova i Metohije, o neregularnostima izbora, o protivzakonitoj "gej paradi", o koncentraciji vlasti u rukama jednog čoveka...

Miodrag Zarković i (Foto: HelmCast)

Posebno žestoka rasprava je bila na temu pritisaka SNS na Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na šiptarske izbore. Iako je autor Midrag Zarković izneo da je prećeno čak i socijalnim slučajevima da će im biti ukinuta pomoć ako ne glasaju za Srpsku listu iza koje je stajao SNS, Đukanović je tvrdio da pritisaka nije bilo.

Iznerviran ovim optužbama on je rekao da garađani ako im neko ponudi novac da glasaju za SNS treba da izmu te pare a onda glasaju protiv naprednjaka. 

Đukanović je relativizovao i smisao Briselskog sporazuma tvrdeći da je on samo kupovina vremena i da će prestati da se primenjuje. Vođena je i žestoka diskusija oko postavljanja granice i dovođenja šiptarske policije na administrativnu liniju za koju je gost optuživao predhodnu vlast, a voditelj SNS i Aleksandra Vučića.

Kako je Đukanović odgovarao na brojne optužbe i oko čega je vođena najveća svađa pogledajte u emisiji:

Žestoku svađu Miodraga Zarkovića i Milana St. Protića oko Ratka Mladića pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Velja Žunjić: Političari se bave politikom da bi se obogatili

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA