Najnovije

UŽAS U "BEOGRADU NA VODI"! Stravična tragedija! Poginula dva radnika! Vučić se ne javlja...

Još jedna tragična nesreća na beogradskim gradilištima. Prilikom pada sa zgrade u okviru "Beograda na vodi", danas oko 9.40 u mukama su poginuli dva radnika.

Beograd na vodi (Foto: Jutjub)

– Dobili smo poziv i naša ekipa je odmah otišla na lice mesta, ali su nažalost lekari mogli samo da konstatuju stravičnu smrt radnika. Ekipe su na terenu jer je i drugim radnicima nakon nesreće pozlilo – potvrdio je Mirko Lutovac. 

Dvojica poginulih imali su 26 i 41 godinu, bili su zaposleni u kooperantskoj firmi. Poslovođa i pomoćnik geometra prošli su kompletnu obuku, imali su punu opremu i bili uredno prijavljeni. Oni su pali sa ploče na 22. spratu Kule B koja je u izgradnji. Reč je o visini od oko 50 metara, a kako se nezvanično saznaje, jedan je poslovođa S. D., a drugi geometar A. Š.

Navodno, do nesreće došlo kada je propala oplata, privremena konstrukcija, koja beton drži na mestu prilikom livenja dok ne očvrsne. Na mestu tragedije odmah su obustavljeni radovi. U međuvremenu oglasio se i MUP koji je potvrdio da se nesreća dogodila te da se pretpostavlja da su radnici pali zbog pucanja oplate.

Nešto posle 12 časova na mesto nesreće stigla su pogrebna kola i ponovo Hitna pomoć jer je najverovatnije nekom pozlilo. Predsednik Aleksandar Vučić, koji je veoma aktivan u promociji “Beograda na vodi”, još se ne oglašava, u Predsedništvu Srbije se niko ne javlja.

Palma poručio Crnoj Gori da povuče priznanje lažne države Kosovo. Pogledajte OVDE detaljnije.

Izvor: blic.rs, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da podsetimo, nedavno je poginuo radnik (ratni veteran sa Košara) rodom iz Kraljeva na gradilištu kod nekadašnje američke ambasade

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA