Najnovije

Najpoznatija kineska glumica nestala bez traga

Fan Bingbing, najpoznatija kineska glumica i jedna od najplaćenijih glumica na svetu, nestala je bez traga i već dva meseca niko ne zna šta se sa njom dogodilo. 

Fan Bingbing u jednoj reklamnoj kampanji (Foto: Jutjub)

Uspešna Kineskinja je slavu stekla ulogama u filmovima "Ajron Men" i "Iks-Men" , a snimila je još preko 50 naslova. Na društvenim mrežama ima oko 65 miliona pratilaca, njeni filmovi zarađuju najviše na blagajnama, a takođe je zaštitno lice nekoliko luksuznih brendova.

Američki mediji pišu da je Fan Bingbing verovatno u tajnosti uhapšena zbog navodne utaje poreza u filmskoj industriji koja je naljutila kineske vlasti. Članak koji je 6. septembra objavio državni medij "Sekjuriti Dejli", a u kojem je navedeno da je Fan Bingbing pod kontrolom i da se očekuje zakonska presuda, ubrzo je izbrisan. U isto vreme, nema nikakvih službenih informacija o optužbama, kao ni službenih informacija o navodnoj istrazi protiv Fan Bingbing.

Ona je u julu na društvenim medijima napisala da ide da poseti dečju bolnicu na Tibetu i od tada joj se gubi svaki trag.

 

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA