Najnovije

SLOBODARI: Krivična prijava zbog zloupotrebe dece na prajdu! (FOTO/VIDEO)

Narodni slobodarski pokret je danas podneo krivičnu prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog osnovane sumnje da je na manifestaciji “Parada ponosa 2018.” koja je održana u nedelju došlo do grube zloupotrebe maloletnih lica. Iz ove partije smatraju kako je korišćenje maloletnih lica u cilju promovisanja homoseksualizma apsolutno neprihvatljivo i da predstavlja uvod u promociju pedofilije kao prihvatljive društvene norme.

Prajd (Foto: Jutjub)

Posebno je degutantno bilo to što se prilično očigledna zloupotreba maloletnih lica vršila u prisustvu Premijera i članova Vlade Srbije, čime se stvara utisak da se i država saglašava sa takvim skaradnostima.

Iz tog razloga pozivamo nadležne državne organe da reaguju po našoj prijavi i time umire javnost i pokažu kako pedofilija, ali i drugi oblici seksualno devijantnih ponašanja neće biti dozvoljeni.


Slobodari smatraju kako je od početka bila greška dozvoliti održavanje gej parada u Srbiji jer je to otvorilo prostor za promociju radikalne homoseksualne ideologije koja je jedno od oružja neoliberalnog fašizma preko kojeg se uništavaju sve tradicionalne zajednice.

Razbijanjem porodice kao osnovne ćelije zdravog društva od ljudi se stvaraju nomadi kojima nisu bitni ni roditelji, ni deca, ni nacija, ni država. Takvi nomadi su najbolji radnici i najveći potrošači što ih čini idealnim za društvo koje kroje liberal-fašistički krugovi.

Pogledajte OVDE tešku boleštinu sa ovogodišnje gej parade u Beogradu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA