Najnovije

AKO ŽELITE DA TO I PONOVI: 7 stvari koje (ne) treba da radite u toku oralnog seksa

Šta nikako ne smete da kažete dok je ona "tamo dole", a kako je možete ohrabriti da se podjednako dobro zabavi kao i vi (koliko je to moguće), saznajte u nastavku teksta.

Ilustracija (Foto: printskrin)

“Ako celo iskustvo napravite što prijatnijim i zadovoljavajućim (i) po nju, to će vaša partnerka sa većim entuzijazmom gledati na to da ga ponovi”,  ističe bračni savetnik Mušumi Gus. 

Sad, kad je to utvrđeno - suočimo se sa činjenicom da postoje žene koj jednostavno ne vole da “idu dole”. U tom slučaju, na vama je da otkrijete zašto i da li postoji nešto što možete da uradite da joj promenite mišljenje - a da bi to upalilo, pridžavajte se sledećih pravila:

Ne treba...

1. Je pritiskati i nagovarati

Nagovarati partnerku tako što ćete kod nje izazvati grižu savest totalno je pogrešan pristup. Ovo će najčešće izazvati obrnutu reakciju, koja će vam se obiti o glavu. Umesto toga, bolje je da celoj priči pristupite staloženo, da pokušate da joj objasnite koliko volite kad vas oralno zadovoljava i da je pustite da sama odluči da li će nastaviti to da radi.

2. Joj kontrolisati glavu rukama

Guranjem i pritiskanjem njene glave tokom oralnog seksa možete da joj nanesete ozbiljne povrede vrata i da joj otežate disanje.

“Pustite je da sama vodi, da određuje ritam i dubinu,” objašnjava seksolog DŽil Mekdevit. Ovo će definitivno ići u vašu korist, naime, neke žene vole kad imaju kontrolu. Naredbe poput “dublje” i “sporije” mogu zvučati kao kritika. A sigurno ne želite da kritikuje ženu koja vas tog trenutka zadovoljava, zar ne?!

Davanje upustava može biti i dobro, ali samo ako se formuliše na pravi način, na primer - “Toliko me pali kada koristiš jezik...” - navodi Gus.

3. Je zanemariti

"Nakon vašeg orgazma nemojte samo navući pantalone i otići. Dajte joj do znanja da je na nju red da bude zadovoljena, čak i ako to ne bude odmah tog trenutka. Važno je da joj date do znanja da nije kraj", dodaje Gus.

Treba...

1. Joj dati do znanja da uživate

Žene vole kada znaju da onim što rade izluđuju muškarca, zato nemojte da ćutite.

Što joj više govorite šta volite ili šta ona radi dobro, to će ona biti raspoloženija i ornija. Ako samo sedite i ćutite, može se osetiti nesigurnom i zapitati se šta radi pogrešno.

2. Da joj bude udobno

Što joj je fizički udobnije, to će duže ostati u igri. Zato budite obzirni prema njoj. 

“Ako je na kolenima, dajte joj jastuk ili se prebacite na krevet. Menjajte pozicije kako ne bi dobila grč u vratu i sklonite joj kosu da joj ne bi upadala u usta”, kaže Gus.

3. Da "pospremite dole"

Vodite računa o ličnoj higijeni pre no što uopšte pomislite da otkopčate pantalone. Ako ste upravo završili sa vežbanjem, ili ste imali poprilično znojav dan, brzo tuširanje bi bilo poželjno. I baštovanske veštine nisu na odmet, a kako pokazuju istraživanja sa Univerziteta u Indijani, obrijani (i ne, ne mislimo na brade, naravno) muškarci dobijaju više oralnog seksa.

4. Da dogovorite savršenu strategiju 

Uprkos onome što vidite u pornićima, mnoge devojke ne vole kada ejakuliranje u usta ili po licu. Da biste osigurali da je vaš orgazam podjednako zabavan za vas koliko i za nju, dajte joj do znanja pre nego što dođete do vrhuncaističe Mekdevit.

Koje su najčešće ženske fantazije pogledajte OVDE.

Izvor: menshealth.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jelena Kobra pokazuje ustima i rukom oralni seks 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA