Najnovije

DAČIĆ: Zbog Pacolija moram da krijem gde putujem! NJegova braća me prate

Ivica Dačić, mIvica Dačić, ministar inostranih poslova, kaže da nema saznanja da je Badžet Pacoli, kosovski šef diplomatije, radio za KGB, DB i druge obaveštajne službe, ali priznaje da mu je uvek bio sumnjiv.inistar inostranih poslova, kaže da nema saznanja da je Badžet Pacoli, kosovski šef diplomatije, radio za KGB, DB i druge obaveštajne službe, ali priznaje da mu je uvek bio sumnjiv.

Dačić (Foto: Jutjub)

Dačić navodi da Pacoli ima nečeg špijunskog u sebi.

- Nemam podatke da je Pacoli radio za KGB ili DB, ali uvek mi je bio sumnjiv. Rekao sam vam da moram da krijem gde idem, jer me njegova braća prate po svetu. To nije slučajno - kaže on i dodaje:
- Pacoli mi ostavlja takav utisak, liči na špijune koje smo viđali u filmovima. Ima nečeg špijunskog u sebi.

Šef diplomatije je ranije upozoravao da ga Pacolijeva braća prate unaokolo po svetu.

- Bio sam u mnogim zemljama, a danas, nažalost, moram da krijem gde idem. Krenuo sam za Kazahstan i u VIP salonu u Frankfurtu, odakle sam leteo, priđe mi čovek i kaže: "Ja sam rođeni brat Bedžeta Pacolija." Pozdravimo se, on ode svojim putem. Vraćam se iz Kazahstana, u avionu pored mene sedi drugi rođeni brat Pacolija - ispričao je Dačić svojevremeno ovu čudnu epizodu.

Podsetimo, juče je objavljeno da je tzv. kosovski šef diplomatije bio ruski špijun kome je zbog zasluga u obaveštajnoj sferi biznis u Moskvi toliko procvetao da je ekspresno postao jedan od najtežih tajkuna u eri Borisa Jeljcina. Školu KBG je prošao u periodu od 1969. do 1973.

- Radio je i za Amerikance, i za SSSR, Albaniju, Italiju. Ali brzo su razotkrili sve te šeme. Postoje podaci da je od 1977. do 1982. radio u odeljenju DB u Gnjilanu, odakle je rodom. Istovremeno je radio za strane službe i nudio se da bude dupli agent - ispričao je, između ostalog izvor.

Ratno vazduhoplovstvo Srbije uskoro najače u regionu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dačić: Albancima će se ispuniti želje ,,kad na vrbi rodi grožđe''

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA