Najnovije

LEŽAO JE U SVOJOJ MOKRAĆI! MMA borac Dušan DŽakić nokautirao momka ispred kluba! Razlog šokantan (VIDEO)

Dušan DŽakić, poznati srpski MMA borac, gostovao je nedavno na "Balkan Infu" u emisiji "Intervju" kod voditelja Aleksandra Pavkovića u kojoj je, između ostalog, opisao i jednu nesvakidašnju situaciju u svom životu gde je borilačke sposobnosti morao da upotrebi i van ringa.

Dušan DŽakić (Foto: Jutjub)

Iako za sebe kaže da je pacifista i da u privatnom životu izbegava konflikte, DŽakić je jednom prilikom, isprovociran krajnje nedoličnim ponašanjem "uspavao" nepoznatog momka.

- Otišao sam u noćni klub kod svog prijatelja, i tada, naravno, pod uticajem alkohola, mnogi se opuste i prilaze mi u najvećem broju da se fotografišu sa mnom. Međutim, celo veče me je jedan momak upadljivo gledao i što je više pio više mi je do znanja stavljao da mu se ne dopadam - objašnjava srpski borac.

DŽakić je, kaže, sve vreme pokušavao da izbegne bilo kakav problem i razmene pogleda sa momkom. Zbog toga je odlučio da ode kući, ali tek tada je situacija postala još napetija.

- Bio sam sa prijateljima, ali nisam hteo nikoga da zovem da me vozi kući, već sam ja pozvao taksi. Stao sam da telefoniram i kako sam izašao iz kluba taj momak je izašao za mnom i stao odmah do mene. Bukvalno me je ramenom dodirnuo. Pomerio sam se, međutim on se okrenuo ka zidu i izvadio polni organ i počeo da mokri - ogorčeno je govorio DŽakić i dodao da ga je mladić istovremeno pomokrio po nozi.

- U tom trenutku me je rame nešto žigalo, napravio sam samo jedan potez rukom i on je bio nokautiran, ležao je posle toga u svojoj mokraći - rezigniran je bio DŽakić.

Kako kaže, to je bio jedini slučaj kada je svoje MMA sposobnosti morao da iskoristi i van ringa.

- Ovo nije slučaj kojim se ponosim, ali svako normalan bi u istoj situaciji postupio kao ja. Svima savetujem da se ne obaziru na provokacije i da što je više moguće izbegavaju konflikte. Svet bi bio lepše mesto za život kada bismo svi u privatnom životu bili pacifisti - zaključio je srpski borac.

Stojković besneo posle derbija i spornog gola Zvezde. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA