Najnovije

NAPADNUT SIN SRĐANA DRAGOJEVIĆA! Režiser je ogorčen, Tviter se usijao!

Režiser besan na Tviteru napisao: Sutra ću lepo da odem u školu, nađem dečaka, uzmem mu školsku torbu, dam mu broj telefona i kažem mu: “Neka mi se tvoji roditelji jave”

Srpski režiser Srđan Dragojević (Foto: Jutjub)

Čuveni režiser Srđan Dragojević nedavno se na “Tviteru” pohvalio da je i njegovo četvrto dete, sin Aleksa, pošao u školu. Mališan je, nažalost, vrlo brzo na svojoj koži osetio maltretiranje, o čemu je Dragojević takođe obavestio svoje pratioce prekjuče na društvenoj mreži.

– Učenik osmog razreda danas je na odmoru oteo mafin mom sinu prvaku, zagrizao i bacio ga na zemlju. Sutra ću lepo da odem u školu, nađem dečaka, uzmem mu školsku torbu, dam mu broj telefona i kažem mu: “Neka mi se tvoji roditelji jave da im vratim torbu i da popričamo”. Drugačije ne može – napisao je, u naletu besa, Dragojević.

U sledećem “tvitu” na tu temu, on se obratio pratiocima:

– Zaista ne znam da li je neko od vas roditelja imao iskustvo da osmaci maltretiraju prvaka. Ovo mi je četvrto dete u školi. Takav slučaj je ranije bio nemoguć, bar iz mog iskustva.
Dragojević je, ipak, posle sinovljeve reakcije odlučio da “spusti loptu”:

– Ideja moje supruge (prema kojoj sam bio veoma skeptičan) da se osmaku koji je maltretirao našeg prvaka uzme torba i ljubazno traži da se vidimo sa njegovim roditeljima i lepo popričamo, pala je u vodu. “Neću da budem tužibaba”, kaže naš prvak, još juče beba – naveo je režiser juče, takođe na “Tviteru”.

Uskoro će i Srpkinje poput Izraelki u vojsku. Pogledajte OVDE detalje.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srpski reditelj Srđan Dragojević o filmu “Lepa sela, lepo gore” na hrvatskom kanalu HRT1

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA