Najnovije

ON SE NE ZAUSTAVLJA: Pretresli mu auto, pretili, odbili prigovor, a onda je tužio celu policijsku stanicu (VIDEO)

Bojan Savić koji je ušao u žižu javnosti kada se u vreme protesta zbog poskupljenja goriva usprotivio policijskom pretresu njegovog vozila i sve snimio telefono odlučan je u nameri da policajci koji, kako tvrdi, krše propise budu kažnjeni.

Bojan Savić (Foto: Jutjub)

Savić je 14. juna, dva dana nakon što je izvršen pretres nad njim i njegovim vozilom, podneo prijavu protiv policijskog službenika koji je to uradio. Savić je predhodno odbavio video incidenta tvrdeći da policija nije imala pravo da izvrši pretres.

Međutim, on tvrdi da mu je tokom podnošenja prijave na rad policije komandir policijske stanice Voždovac pretio da će protiv njega podneti prijavu ako on svoju pritužbu preda na pisarnicu.

Savić je pritužbu podneo, a onda se i ostvarila pretnja koju je dobio i pozvan je, doduše još uvek u svojstvu građanina, da da izjavu jer je policajac koga je tužio imao neprijatnosti nakon objavljivanja snimka incidenta. Navodno su policajca ljudi pljuvali na ulici pošto su odgledali snima, a dobio je i pretnje putem društvenih mreža. 

U PS Vođdovac su Saviću odbili prigovor ali je on tražio drugostepeni postupak, ubrzo jes tigo poziv za postupak po prijavi policajca.

Savić veruje da je ta prijava zapravo ispunjenje pretnje koje je dobio prilikom podnošenja prijave pa je podneo novu prijavu ovog puta protiv komandira i inspektora PS Voždovac. Novu prijavu je predao direktno Unutrašnjoj kontroli MUP-a na Novom Beogradu jer, kako kaže, nema povernja u ljude iz PS Voždovac.

Savić je nakon prvog incidenta sa policijom gostovao u emisiji “Tema” gde je govorio o represiji koja je nad njim izvršena:

Svađu u studiju zbog Ratka Mladića pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA