Najnovije

BIO JE SEKS! OZBILJNA JE*AČINA! POPILA SAM I BILA VESELA! Auuuu, šta je ovo ljudi moji?! (VIDEO)

Kao i svakog četvrtka, i sinoć su učesnici rijalitija "Zadruga" gledali šta su sve radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama. Nakon što su pogledali video-snimake, akteri su ih komentarisali.

Zadruga 2 (Foto: Jutjub)

Na prvom video-snimku za večeras su prikazani Dragana Mitar i Pavle Jovanović kako flertuju jedno sa drugim. Prvo je pao poljubac i zagrljaj kao novogodišnja čestitka, zatim je usledio snimak u kome Pavle nije skidao pogled dok je modelsica igrala sa Markom Miljkovićem, a potom je Dragana hranila Jovanovića i dodirivali su se rukama, a na kraju su završili ispod jorgana. Oboje su dobili priliku da se izjasne posle odgledanog snimka, a prva je imala privilegiju Dragana da prokomentariše.

- Bio je se*s. Ozbiljna je*ačina. To je bila Nova godina, popila sam, bila sam vesela. Ja nijednog trenutka nisam njega grlila, on je bio taj koji je prvi pravio kontakt. Ovo je moje stanje kada sam popila. Ja sam trezna i ne pričam sa čovekom već tri dana. Mi ne razgovaramo - ispričala je Dragana.

- Nije se zaista ništa desilo ispod prekrivača. Zezali smo se, ja sam je golicao. Pričali jesmo, zezali se - dodao je Pavle.

Ava Karabatić ušla u Parove. Pogledajte OVDE zbog čega.

Izvor: Pink, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandra Subotić se obratila povodom diskvalifikacije

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA