Najnovije

CIA DOKUMENT KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Rusi srušili vanzemaljsku letilicu- 5 vanzemaljaca preživeli pad i napravili pokolj (FOTO)

Globalne vlade i obaveštajne agencije širom sveta u proteklih nekoliko godina, objavile su na hiljade stranica dokumenata koji se odnose na NLO fenomen.

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ova dokumenta impliciraju da su neidentifikovani leteći objekti česta pojava na radarima i da ih naše sopstvene vojne snage jure, a onda se šalju na bliže istraživanje i posmatranje. Dokumenti takođe otkrivaju da su već viđeni čudni objekti koji putuju neverovatnom brzinom i izvode manevre koje nijedna poznata letelica ne može.

KGB incident

Ovaj dokument, koji je uskladišten u CIA arhivi, opisuje da je nakon Mihaila Gorbačeva koji je, uzgled budi rečeno, jednom javno istakao da “fenomen NLO-a postoji i da se mora ozbiljno tretirati”, kada je KGB raspušten, brojni tajni spisi završili su u vlasništvu CIA.

Upravo ovo se desilo s dokumentom na 250 stranica koji opisuje šta se desilo nakon što je srušen vanzemaljski leteći tanjir iznad vojne baze u Sibiru.

“Obaveštajna služba SAD zadržala je spis od 250 stranica koji se bavi napadom na NLO u vojnoj bazi u Sibiru” stoji u opisu i dodaje se nešto neverovatno:

“Dokument sadrži ne samo dokumentovane fotografije i crteže, već i svedočanstva stvarnih učesnika u ovom događaju. Jedan od CIA pripadnika rekao je da je ovaj slučaj ‘zastrašujuća slika osvete vanzemaljskih bića, sluka koja ledi krv u žilama’”.

“Prema materijalu KGB, leteći tanjir je leteo veoma nisko iznad vojne baze koja je obavljala rutinske testove. Iz nepoznatih razloga, neko je neočekivano lansirao raketu i pogodio NLO. Pao je na zemlju nedaleko odatle i pet niskih humanoidnih bića sa “velikim glavama i velikim crnim očima” izašli su iz njega.

U svedočenjima piše da su dva vojnika preživela, a nakon što su se oslobodila, vanzemaljci su prišli bliže i bacili objekat sfernog oblika. On je zujao, a onda je zasijao. Za nekoliko sekundi, sfera je postala veća i eksplodirala je, ispuštajući belu svetlost. Tada, 23 vojnika koja su gledala ovaj fenomen pretvorila su se u kamene stubove. Samo dva vojnika koji su stajali u senci i nisu bila izloženi ovoj eksploziji su preživeli.”

Dokument dalje tvrdi: “ KBG izveštava da su ostaci NLO-a i ‘skamenjeni vojnici’ premešteni u tajni naučnoistraživački institut blizu Moskve. Specijalisti pretpostavljaju da je izvor energije, koji je i dalje nepoznat Zemljanima, promenio strukturu organizama vojnika i pretvorio ih u supstance čija molekularna kompozicija je ista kao u krečnjaka.”

Ovaj dokument se završava komentarom pripadnika CIA: “ Ako se ispostavi da su KGB dokumenti istiniti, ovo je veoma preteći slučaj. Vanzemaljci poseduju oružja i tehnologiju koju ne možemo ni da pojmimo. Ako su napadnuti, brane se.”

Uznemirujuća predviđanja za 2019. godinu, na Rusiju će pasti meteor. Više o tome čitajte OVDE. 

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruska vojska protiv NLO

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA