Najnovije

PORUKA PUTINOVOG NOĆNOG VUKA SRBIMA OD KOJE SE TRESU SARAJEVO I ZAGREB: Republika Srpska treba da postane...

Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg, vođa čuvenih bajkera "Noćni vukovi" i blizak prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina, poručio je da Republika Srpska treba da se pripoji Srbiji.

Hirurg (Foto: RIA)

Osnivač i vođa moto-kluba čiji je član i Putin čestitao je građanima Srpske Dan republike i u video-poruci koju je postavio na Fejsbuk profilu rekao da je 9. januar proslava svih Srba ma gde oni živeli u svetu.

- To je praznik za naš bratski i istoverni narod, koji je zauvek povezan s nama zajedničkom istorijom. Želim vam veliku snagu, volju i strpljenje, da se nosite sa svim nepravdama, sa svim izazovima i intrigama neprijatelja. Neka dođe vaše dugo očekivano ponovno rođenje - istakao je Zaldastanov u poruci.

On je poželeo i da se dugo sanjani san Srpske konačno ostvari.

- Republika Srpska treba da postane deo majke Srbije, želim vam da se to ostvari što skorije - naveo je Hirurg i dodao:

- Naša božićna i novogodišnja predstava u moto-centru, koju smo nazvali "Ruska mašta", ima za cilj da pokaže herojsku borbu za ostvarenje tog sna. Napred, Srbijo! Ispuni svoj san.

Vođu "Noćnih vukova" inače mediji nazivaju trećim čovekom Rusije jer Putin ne krije koliko je blizak s njim. Ovaj veliki pravoslavac i osvedočeni prijatelj Srbije oko vrata nosi grb svog kluba, osveštan u manastirima na Svetoj gori. Odavno je poznat po ljubavi prema Srbiji i srpskom narodu, a jedan od najposećenijih bajk šou programa u Sevastopolju i Novorosijsku 2011. posvetio je upravo našoj zemlji, uz obrazloženje da je u divljenju i poštovanju prema srpskom narodu našao inspiraciju.

Knjigu “Mrežni rat protiv Srba” koja govori o specijalnom radu SAD protiv našeg naroda možete pogledati i poručiti OVDE.

Mada Zaldastanov i njegovi bajkeri propagiraju zdrav život, aktivni su u pomoći deci bez roditelja i u borbi protiv narkomanije, nekadašnji predsednik SAD Barak Obama ih je još 2014. stavio na crnu listu, a istom odlukom među nepoželjne osobe u svojoj državi svrstao i njihovog vođu.

Zaldastanov, predvodeći motocikliste, u Srbiju je do sada dolazio nekoliko puta, a poslednji put u martu prošle godine. Pre toga je 2011. sa stadiona Marakana, zajedno sa Putinom, iz lože posmatrao fudbalski meč između omladinaca Crvene zvezde i Zenita. Patrijarh Irinej je u martu 2013. primio "Noćne vukove" i tom prilikom istakao da humanitarni rad ovih bajkera razbija uobičajenu predstavu o motociklistima pošto su mnogo puta pomogli srpskom narodu na KiM.

O novom napadu Izraela na Damask čitajte OVDE.

Izvor: Republika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dragoslav Bokan o hrvatskom genocidu nad Srbima.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA