Najnovije

SKANDALOZNO! Javni servis porno-sadističkim filmom čestitao Srpsku novu godinu (VIDEO 18+)

Na Prvom programu RTCG u nedelju, 13. januara, oko ponoći, emitovan je film „Muškarci koji mrze žene“. Film je pun scena nasilja, ali je posebno morbidan i neprikladan deo sadističkog i seksualnog zlostavljanja svezanog muškarca.

Sadizam na javnom servisu (Foto: Jutjub)

Rečima je nepristojno to opisati, a sve to emitovati tokom dočeka Pravoslavne Nove godine i kada su iz hrama Hristovog vaskrsenja stizale poruke mira i ljubavi u 2019. godini predstavlja svojevrsni bezobrazluk i zlu nameru uredništva te kuće prema pravoslavnim Srbima i ostalima koji su te noći slavili doček Nove godine. Te noći pravoslavni narod u Podgorici nije mogao da dočeka Novu godinu na trgu, jer je lokalna vlast to zabranila, pa je dosta njih slavlje organizovalo kod kuće i u porodičnoj atmosferi, piše portal IN4S.

'’Šta rade urednici RTCG i koga oni predstavljaju i za koga pripremaju filmske i ostale programe pravo pitanje je za Savet te kuće, koji mora da odgovori zašto su tokom te noći emitovali neprikladni film. Smatramo da zbog ovakvog skandaloznog filmskog programa RTCG
tokom novogodišnje noći neko od odgovornih treba da se izvini svim građanima pravoslavne veroispovijesti'’, pitaju u redakciji portala.

Podgoričkom portalu IN4S obratilo se i više roditelja koji su želeli da protestvuju zbog nakaradnog filmskog programa RTCG.

'’Zamislite moju poziciju, gledam TV sa djecom, ne računam da će mi Javni servis prirediti nešto što ne vjerujem da se može naći ni u javnoj kući. Do sada nijesam vjerovao u ono što su drugi govorilio RTCG, ali tamo je stanje gore od najsumornijih prognoza i u to sam se uvjerio prije par noći. Mogu oni da rade šta hoće i da svake nastranosti podržavaju, ali nemaju pravo da ih prenose preko ekrana i serviraju ih djeci, rekao nam je jedan od roditelja. Posebno me, dodao je on, uvrijedilo što se ta nakaradna scena emitovala taman minut, dva poslije ponoći, kada smo trebali jedan drugome da poželimo nešto lijepo, a ne da u novu godinu ulazimo sa vulgarnostima i očiglednim uvredama uredništva RTCG-a prema većinskom pravoslavnom stanovništvi iz kojeg i oni dolaze. Međutim, baš te scene izgleda da najbolje prikazuju trenutno duhovno stanje uredništva te kuće'’, saopštio je jedan od ogorčenih roditelja.

'’RTCG ili takozvani „javni sevis“ je antisrpsko leglo i to nije tajna, ali prikazivanjem ovakvog sadržaja u noći kada pravoslavni živalj u Crnoj Gori slavi doček Julijanske Nove godine prevazišli su svaku granicu verske tolerancije. U svakom slučaju očekujemo reakciju Saveta RTCG'’, zaključuje se u tekstu portala.

Kako je Srećko Šojić bio gradonačelnik Podgorice, pogledajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Politički zemljotres u CG

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA