Najnovije

PUTIN ODUŠEVLJEN SRBIJOM! OBJAVIO ČAK 8 TVITOVA IZ BEOGRADA! Prepun je utisaka iz srpske prestonice (FOTO)

Ruski predsednik Vladimir Putin koji je juče posetio Srbiju, oduševljen je prijemom u srpskoj prestonici koji mu je priredio srpski predsednik Aleksandar Vučić sa srpskim državnim vrhom, Srpska pravoslavna crkva, kao i srpski narod koji je u impozantnom broju došao pred Hram Svetog Save da pozdravi ruskog lidera.

Vladimir Putin i Aleksandar Vučić (Foto: kremlin.ru)

Impresije ruskog predsednika i njegovog tima mogu se videti i na zvaničnoj stranici predsednika Rusije na Tviteru. Objavljeno je čak 8 tvitova, što govori o velikoj pažnji i značaju koji je ruska strana dala susretu dvojice predsednika. Tako je, najpre, tvitovana fotografija i objavljen prilog sa prve zvanične tačke Putinove posete Beogradu - polaganja venaca na Spomenik oslobodiocima i spomenik Crvenoarmejcu.

Objavljena je fotografija Vladimira Putina sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Palati Srbija, sa opširnim izveštajem o razgovoru dvojice lidera, ali i o veoma važnim međudržavnim ugovorima koje su potpisali predstavnici dve zemlje.

Putinov tim zadužen za njegov oficijeni Tviter nalog nije mogao da ne tvituje i ne objavi fotografije prvog susreta svoga šefa i malog šarplaninca Paše kojeg je Putinu juče poklonio predsenik Srbije Aleksandar Vučić.

Sa najvećim uvažavanjem objavljena je fotografija svečanog čina odlikovanja predsednika Vučića ordenom Aleksandra Nevskog od strane predsednika Putina.

Na Putinovom Tviter nalogu su i detalji sa press konferencije koju su dvojica predsednika održala posle razgovora.

Putinov tim izdvojio je kao važan i njegov susret i razgovor sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Tu je i tvit sa fotografijom Putina i našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice, inače doborg prijatelja ruskog lidera. Za kraj, objavljen je i set fotografija iz Hrama Svetog Save.

Putin se sreo sa Šešeljem u Hramu Svetog Save. Pogledajte OVDE kako se odigrao taj susret.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dolazak Putina u Srbiju je možda i najvažniji događaj 17. januara u svetu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA