Najnovije

NAPETOST RASTE U SRBIJI: Opozicija preti Vučiću demonstracijama i bojkotom na dan izbora

Vest da bi Aleksandar Vučić mogao da raspiše izbore za kraj marta ili početak aprila izazvao je bes kod opozicije koja traži da pre izbora bude donet novi izborni zakon koji će sprečiti zloupotrebu medija od strane vlasti i manipulacije biračkim spiskom. U suprotnom opozicija preti bojkotom.

Vučić u problemu (Foto: Pravda/Jutjub)

Narodna stranka, jedna od članica Saveza za Srbiju, osim bojkota izbora najavljuje i demonstracije na ulicama na dan eventualnih izbora. Podsećamo da su po važećem zakonu zabranjena javna okupljanja i protesti na dan glasanja tako da bi ovo moglo da dodatno zagreje i onako napetu političku situaciju u Srbiji.

- Aleksandar Vučić kaže da se na izbore ide u martu ili aprilu. Sam ideš na te izbore...Sa svojima. Pristojan svet će taj dan biti na ulicama ali neće ulaziti da glasa. Taj se fenomen zove bojkot! – poručio je putem Tvitera potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević.

Kako je poznati novinar Senad Hadžifejzović u Dnevniku prozvao fudbalera Ognjena Vraneša zbog seks skandala sa Karleušom pogledajte OVDE.

Knjigu  “Tehnika državnog udara” možete naručiti OVDE. Specijalnu akciju “Revolucionarni paket” možete pogledati i naručiti OVDE.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milovan Brkićo Putinovoj poseti Srbiji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA