Najnovije

Svetosavski turnir u šahu za studente i profesore fakulteta, viših škola i akademija

Tradicionalni Svetosavski turnir u šahu za studente i profesore fakulteta, viših škola i akademija u Beogradu održaće se na Pravoslavno bogoslovskom fakultetu u utorak, 29. januara 2019. godine sa početkom od 16.00 sati.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Pravo učešća imaju studentkinje, studenti i profesori fakulteta, akademija i visokih škola u Beogradu, kao i 
gosti po pozivnici organizatora. Igra se švajcarski sistem (kompjutersko parovanje), sedam kola, a tempo igre je 10 minuta plus 5 sekundi po igraču za celu partiju.

Obezbeđene su novčane nagrade za najbolje (1. 3000 din, 2. 2000 din, 3. 1000 din i za najbolju studentkinju 2000 dinara), pehari, medalje, diplome i grafike za najbolje plasirane studentkinje, studente i profesore. Takođetu su i  vredne nagrade u literaturi i predmetima (Eparhija Bačka, Patrijaršijski Upravni Odbor SPC, Izdavački fond SPC Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke, Zadužbina manastira Hilandar, Muzej Srpske Pravoslavne Crkve, Redakcija „Pravoslavlja“, Biblioteka Srpske Patrijaršije) i druge prigodne nagrade

Prijave za turnir mogu se izvršiti u prostorijama Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, ulica Balkanska 4/1 ili na telefon 011/2688-640. Prijave se primaju i na dan takmičenja do 15.45. Organizatori obezbeđuje šahovske garniture i satove.

Kličko se stvarno vraća, više o tome saznajte OVDE.

Super akciju prodavnice knjiga Pravda “Evroazijski paket”, tri knjige po ceni od 1850 dinara, možete naručiti OVDE (Besplatna dostava)

​​​​​​​

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA