Najnovije

MOĆNI AFRODIZIJACI KOJI ĆE ZAPALITI VAŠU POSTELJU: Evo kako pojačati želju za seksom

Afrodizijak može biti hrana, piće ili miris, ali postoje i druge stvari za koje se smatra da podstiču seksualnu želju...

Ilustracija (Foto: Jutjub)

TV prijemnik u spavaćoj sobi

Nedavna studija zaključuje da parovi koji u spavačoj sobi imaju tv prijemnike imaju duplo bolji seks od onih koji ga nemaju! Studija takođe dodaje informaciju da zasluge idu i "zločestim" filmovima. Naime, 37 posto partnera priznaje to malo "grešno zadovoljstvo", a 29 posto ispitanika kaže da do odnosa dođe usred gledanja dosadne serije.

Povišica

Jedna studija objavljena u časopisu International Journal of Manpower, u kojemu je učestvovalo oko 6000 ispitanika, bavila se pitanjem koliko se puta nedeljno stanovnici Grčke "seksaju". U istraživanje su uključili i podatke o tome koliko ispitanici zarađuju. Prema rezultatima se može zaključiti da ispitanici koji zarađuju minimalno oko 5 posto više od ostatalih ispitanika, u seksulane odnose se upuštaju i do 4 puta češće. Čini se da je istina da briga oko plaćanja računa ubija seksualnu želju...

Planiranje adrenalinskih aktivnosti

Većeras izostavite odlazak u bioskop ili većeru kod prijatelja, planirajte sa partnerom neku od aktivnosti koju još niste isprobali, nešto uzbudljivo! Studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behavior zaključuje da spomenute aktivnosti jačaju rad nervnog sistema i srca na način koji imitira seksualno uzbuđenje.

Zašto ne valja ženiti žene koje su imale mnogo seksualnih partnera pre braka saznajte OVDE. Važno upozorenje za Srbiju, ovo morate pročitati ako izlazite iz kuće, dodatne informacije OVDE.

Izvor: Opušteno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Petar Čelik tvrdi da nas truju hranom i vodom.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA