Najnovije

MIŠA VACIĆ OŠTRO ODGOVORIO FILIPU DAVIDU: Nije Kosovo tvoje! Knjige u ruke, Davide!

Kao nacionalnog političkog aktivistu nije me iznenadila najnovija sramotna izjava Filipa Davida po pitanju statusa okupiranog dela državne teritorije Srbije na jugu. Majušni krug srbomrzačke "elite" ponovo izbacuje netačne i bezbroj puta ponovljene mantre o srpskoj "genocidnosti" i nacionalnoj zatupljenosti većine pripadnika našeg naroda kroz čitavu istoriju.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Piše: Miša Vacić

Filip David autošovinističkom dramatizacijom složenog problema Kosova i Metohije nudi Albancima na tacni ono što im nikada nije pripadalo. Opozicionar garantuje Srbiji da će postati zemlja meda i mleka ako prizna kosovsku nezavisnost. Time bi se navodno relaksirali odnosi na čitavom Balkanu.

On čak bestidno pominje i genocidne postupke srpske vojske u slavnim oslobodilačkim balkanskim ratovima 1912/13.godine. Podsetio bih da je srpski narod doživeo dva genocida u 20. veku i niz etničkih čišćenja. Zaslugom njihovih prijatelja iz tzv. OVK Kosovo i Metohija su paradigma savremenog Holokausta nad Srbima.

Kažete da u Evropi nema velikih državnika da sazovu novu mirovnu konferenciju za Balkan? Jedan ozbiljan svetski državnik bio je nedavno u Beogradu i izneo svojim domaćinima teze potpuno suprotne onome što David neuko izjavljuje. Apsurdnost stavova Filipa Davida je u tome što on u Srbiji slobodno podržava albanski secesionizam, a Srbi na Kosovu i Metohiji žive u uslovima nacističkih geta. Mi koji živimo u demokratskom društvu trebali bi da ozvaničimo nacističku tvorevinu na sopstvenoj teritoriji?

Nije Kosovo tvoje, Davide! Probajte Albancima u Prištini da predložite logičan povratak u ustavno-pravni poredak Srbije radi relaksacije balkanskih odnosa. Dobićete besplatnu kartu za Žutu kuću, ukoliko ste za nju i čuli. Knjige u ruke, Davide!

Amerikanci su dugo čuvali veliku tajnu od Srba. Srpski diplomata ih je raskrinkao. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: nacionalist. rs, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Filip David o trenutnom stanju u Srbiji

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA