Najnovije

KRSTOVE SA GROBLJA NALAZE PRED KUĆOM! Meštani sela kod Niša prestravljeni! Demonske sile ili?!

G. M. (52) iz sela Šarlinac kod Niša krao je krstače sa lokalnih groblja i u gluvo doba noći zabadao ih u dvorišta komšija! Ova sablasna horor drama trajala je čitavih mesec dana pre nekoliko godina, sve dok G. M. nije uhapšen i priveden u policiju.

Groblje (Foto: Pixabay)

U stanici je rekao da su ga "demonske sile nagonile" da na ovaj način uznemirava komšije, ali je bez obzira na bizarno priznanje pušten kući samo uz prekršajnu prijavu. Meštani Šarlinca rekli su posle svega da su se zbog komšije mesec dana osećali kao da žive u horor filmu i plašili su se da se, pošto je pušten na slobodu, on nipošto neće smiriti i da će nastaviti da ih uznemirava. Ovaj opasan manijak, prema saznanjima policije, krao je krstove sa groblja u Šarlincu, ali i okolnih sela Voljčinac i Orljave. Prva žrtva ovog poremećenog uma bio je Zoran Savić, koji je baš na Vaskrs ispred svoje kapije pronašao krstaču sa lokalnog groblja.

- Poranio sam zbog praznika, bilo je oko pola četiri izjutra kad sam ispred svoje kapije ugledao drveni krst. Odmah mi je bilo jasno da je donet sa groblja, iako na njemu, verovatno zbog starosti, nije bilo imena. Prestravio sam se, nisam znao ni tad, ni sad, šta da o tome mislim. Krst sam odneo u doljevačku policiju, a otad spavam pored kapije u vojničkoj vreći i nadam se da će se vratiti taj koji mi je to uradio da mu se "odužim" zbog onoga što mi je priredio - rekao je svojevremeno Savić.

NJegova komšinica Sonja Mitić zaprepastila se kad je u svom dvorištu zatekla krst pokojnice iz susednog sela Voljčinac.

- Šokirala sam se kad sam čula svog sedamnaestogodišnjeg sina kako viče: "Majko, turili nam krstaču u dvorište." Pozvala sam svekra, koji je prepoznao ime na krstu, radilo se o nekoj pokojnici iz susednog sela Voljčinac. Pozvali smo rodbinu pokojnice, oni su uzeli krst i vratili ga na groblje. Otad živimo u strahu, jasno je da nam je neki čovek poremećenog uma ulazio u dvorište. A taj ko je spreman na tako nešto ko zna šta je još u stanju da uradi - zabrinuta je Sonja.

Šarlinčanin Slobodan Todorović prošao je još gore jer mu je G. M. ispred kuće zabo krst tek preminule komšinice.

- Na krstu je bilo još cveća, čak i privezan peškir, a kad sam na njemu još pročitao ime nedavno upokojene komšinice koju sam dobro poznavao, pretrnuo sam. Ja sam srčani bolesnik, umalo nisam infarkt dobio. Svašta mi je prošlo kroz glavu, da mi neko možda vrača ili da su neke natprirodne pojave u pitanju. Čovek u strahu pomisli na razne ludosti - objašnjava Todorović i dodaje:

- Čuo sam da je policija uhapsila tog manijaka, ali da ga je pustila. Ko zna šta je on u stanju još da uradi, niko u selu nije miran i spokojan.

Poslednji slučaj dogodio se 7. maja pre 2 godine, kad je krstača osvanula u dvorištu Maline Slavković.

- Kakav je to monstrum kom nije bilo teško da ide u drugo selo da ukrade krstaču i meni je donese pred vrata? Smatram da je ovo bio uvod u nešto gore. Da ga policija nije uhvatila, sigurna sam da bi nekog ubio, i to bez ikakvog razloga - komentarisala je Malina događaje u svom selu.

Miroljub ide “pod mač”. Preti mu velika zatvorska kazna. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vlaška magija je jedna od najopasnijih u Srbiji

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA