Najnovije

Miroljub ide "pod mač", preti mu ovoliko godina robije zbog teškog krivičnog dela

Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, nadrilekara i lažnog profesora, kako bi se ustanovilo da li se bavio nadrilekarstvom.

Miroljub Petrović (Foto: Jutjub)

Podsetimo, postoje indicije da je Mirolju Petrović počinio teško krivično delo protiv zdravlja ljudi, za šta mu preti do 12 godina zatvora.

- Za ovakvu vrstu krivičnih dela, ukoliko istraga pokaže da je usled bavljenja nadrilekarstvom nastupila smrt, propisane kazne su od dve do 12 godina zatvora - rekao je prošle nedelje Predrag Milovanović, tužilac iz Udruženja sudija i tužilaca Srbije, kome smo predstavili činjenice iz ovog slučaja.

Podsećamo, Miroljub Petrović, poznat po svojim šarlatanskim stavovima, ubeđuje ljude obolele od tumora da ne idu lekaru, već u njegov centar, gde im debelo naplaćuje "lečenje". To je, najpre, tvrdila Biljana Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara nakon što su slepo verovali u reči Miroljuba Petrovića.

Sličan slučaj dogodio se i s Marijanom Batovcem, koji je, kada je oboleo od raka pankreasa, spas pokušao da nađe verujući Miroljubu Petroviću. I njemu je Petrović prodavao tinkture, ubeđujući ga da ne ide kod lekara, nazivajući nutricionistu "polupanim" i tvrdeći da snimanja medicinskim aparatima "prizivaju demone". Takođe, i njemu je nudio da dođe u njegov Centar kod Leskovca. I Batovac je posle takvog "lečenja" preminuo.

Instruktori Specnaza sa legendarnom “Mosinkom” obučavaju sirijske snajperiste. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA