Najnovije

MAJKA MONSTRUM! Srpkinja se porodila sama, pa jedno dete svom silinom udarila o zid, a drugo ostavila mrtvo u korpi za veš!

U Krivičnom sudu u Lucernu, u Švajcarskoj, jutros je počelo suđenje 23-godišnjoj Srpkinji, koja je optužena za ubistvo tek rođenih blizanaca, piše list "Blik".

Policija (Foto: Jutjub)

Tada dvadesetogodišnja "Jelica S." (ime promenila redakcija lista "Blika") bila je u sedmom mesecu trudnoće kada su joj iznenada počeli trudovi. Legla je u kadu, gde je desetog decembra 2015. rodila bebu, bez ičije pomoći. A onda je počeo pravi pakao.

- Nisam znala kako se odvija porođaj. Kad je počelo, napunila sam kadu. Danas mi uopšte nije jasno kako sam uspela. Ležala sam u kadi i na internetu gledala kako se to radi - izjavila je ona pred sudom.

Kako je "Jelica" dodala, nekoliko meseci pre porođaja ostavio ju je dečko, Srbin, otac blizanaca. Kako je naglasila pred sudom, on je od nje tražio da abortira, što ona nije htela. Kako je ova Srpkinja rekla pred sudom, njeni ukućani, roditelji i sestra nisu znali da se porodila.

- Beba je plakala, i to nije zvučalo ljudski. Uplašila sam se - brani se majka monstrum pred sudom.

Kako je ispričala, nakon što je rodila prvu bebu, uzela je ključ od podruma i tamo odnela novorođenče. Sakrila ga je ispod odeće, a onda je bebu, svom silinom udarila o zid i bacila na pod! Dečak je zadobio nekoliko preloma lobanje i tešku traumatsku povredu mozga... Brzo je preminuo. Na pitanje kako se osećala u tom trenutku, odgovorila je kroz suze: - Ne znam.

Sakrila mrtvo dete u plišanom medi

Kako je sama ispričala, telo mrtve bebe umotala je u majicu i sakrila ga u velikom plišanom medvedu sa rajsferšlusom.

- Jednostavno sam ga tamo ostavila. Ne znam šta mi se motalo po glavi - rekla je ona sudiji.

Horor ni tada nije bio završen. Trideset jedan sat kasnije ponovo je legla u kadu i rodila drugo dete. Beba je izdahnula ubzo nakon rođenja. "Jelica" je mrtvog dečaka uvila u frotir i ostavila ga u korpi za prljav veš u kuhinji. Tu je kasnije i pronađen… Doktori koji su svedočili pred sudom rekli su da je druga beba imala šanse da preživi da je "Jelica" posle prvog porođaja otišla u bolnicu.

63 dana u pritvoru

"Jeličin" zločin mogao je da prođe nekažnjeno da joj nakon drugog porođaja nije pozlilo. Obilno je krvarila i izgubila svest, pa su je roditelji odveli u bolnicu. Lekari su vrlo brzo shvatili da je bila trudna i da se nedavno porodila. Pozvali su policiju iako je ona poricala sve. Nakon što se oporavila, "Jelica" je uhapšena. U pritvoru je provela 63 dana. Za to vreme priznala je zločin. "Jelica" je optužena je za ubistvo predumišljajem, u jednom, i ubistvo s predumišljajem usled nečinjenja, u drugom slučaju.

Pronađen krunski dokaz u Jeleninoj kosi. Podiže se treća optužnica. Pogledajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Kineska studentkinja – majka monstrum

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA