Najnovije

PRONAĐEN KRUNSKI DOKAZ U JELENINOJ KOSI, PODIŽE SE TREĆA OPTUŽNICA! Zoranov alibi je ovim srušen? (VIDEO)

Protiv Zorana Marjanoivća uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović i to pošto je otkriven krunski dokaz!

Zoran i Jelena Marjanović (Foto: Fejsbuk)

Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje!

Dodatnim analazima utvrđeno je da blato iz kose ubijene pevačice se poklapa sa onim koje je posle zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji. 

"Nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtev da se isptiaju tragovi koji su pronađeni u kosi. Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, reč je o blatu istog sastava", otkriva sagovornik

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio urvšten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije naišao u optužnici, a ruši Zoranov alibi koji je sve vreme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.

Pročitajte OVDE još detalja o novim dokazima u slučaju Marjanović.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA