Najnovije

OBRADOVIĆ RAZOTKRIO PLAN REŽIMA: Loša gluma i režija vlasti da navodno nešto rade na izbornim uslovima

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović je izjavio je da je međustranački dijalog uz posredovanje Evropskog parlamenta farsa sa ciljem da se "kupi vreme" do izbora, a da se ne uradi ništa po pitanju izbornih uslova.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

“Jedna sesija je u oktobru, druga u novembru, treća u decembru, pa će zaključci da se donesu krajem januara, pa će onda da se primenjuju krajem februara, a izbori će biti u martu”, rekao je Obradović u prilog toj tvrdnji.

On smatra da je ono što se dva dana dešava u Skupštini samo predstava vlasti napravljena zbog Evropske unije i negativnog izveštaja Evropske komisije.

Obradović je rekao da građani širom Srbije ne znaju ni da opozicija uopšte postoji, da su mediji potpuno zatvoreni za sve koji ne misle kao vlast, ali i da se sloboda medija uopšte više ne pominje kao tema pregovora.

"Vlast beži od te teme, jer kad bi se mediji makar malo oslobodili, rejting Aleksandra Vučića pao bi veoma brzo", smatra Obradović.

Obradović je takođe izneo optužbe na račun bivših funkcionera stranke, bivšeg direktora Dveri Slobodana Dimovića i šefa internet tima Dragana Manića, da su zloupotrebili sredstva iz budžeta za funkcionisanje pokreta, ali je to doveo u vezu "sa vlastima".

On je naveo da se isto to dogodilo i u septembru.

“Protivpravno su prisvojili sva budžetska sredstva, a da za to nisu imali osnova, niti ovlašćenja da izdaju menice u ime Dveri, niti bilo kakav ugovor, niti bilo kakve fakture, niti bilo šta od onoga što se realizovalo”, rekao je Obradović.

Pokret Dveri je podneo krivične prijave, ali niko nije reagovao, te je Obradović uveren da ih vlast štiti.

Pročitajte OVDE reakciju na ponašanje obezbeđenja Erdoganove žene tokom posete Beogradu.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA