Najnovije

TRIFUNOVIĆ NAJAVIO ČISTKU U PSG: Sergej zapalio Tviter objavom da su njegovi saradnici hteli da prime mito od pola miliona evra!

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović zapalio je Tviter svojom objavom u kojoj je optužio svog nepoznatog saradnika da je želeo da primi mito od pola miliona evra, koji je prvobitno njemu nuđen i koji je on odbio.

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

Trifunović je, naime, objavio je na svom Tviter nalogu da je došlo do promena u njegovoj stranci, te da su neki ljudi smenjeni, i to iz dva razloga: jedni nisu radili dobro svoj posao, drugi su želeli da uzmu mito od pola miliona.

O imenima smenjenih nije bilo reči u samoj objavi, ali se u zvaničnom saopštenju stranke navodi da je reč o Aleksandru Pavloviću i Milanu Žuniću. Ime osobe koja je htela da uzme navodno mito, međutim, ostalo je skriveno. Ista situacija je i sa identitetom onoga ko je navodno nudio mito.

Nakon objave koja je danas izazvala brojne komentare, Trifunović još jednom tvrdi da je priča autentična.

“Neću da kažem ko mi se obratio, jer to ne mogu kako ne bih u lošu situaciju doveo nedužne ljude, ali jeste mi nuđen novac za Pokret, iznos je pola miliona evra, ukoliko pristanem da budem opozicija koja će da govori ono što vlasti odgovara”, rekao je on i dodao:

“Cena je pala, mogu vam reći. Dok sam bio samo glumac, nudili su mi dva miliona samo da ćutim. Ili se više nema para, ili je reč o nekoj drugoj vrsti gadosti o kojoj ni ne želim da razmišljam”.

U krugovima bliskim PSG-u danas se moglo čuti da je do "incidenta sa mitom" zapravo došlo nakon što je Trifunović svojim bliskim saradnicima u PSG-u ispričao da mu je ponuđen mito od pola miliona evra.

Navodno su "neki od njegovih prijatelja su nakon tog sastanka počeli da razmišljaju o toj ponudi i tražili kanale kako da oni završe posao.

Ovim povodom saopštenjem oglasio se i sam Pokret navodeći da je na sednici Predsedništva Pokreta slobodnih građana, smenjen poverenik za Beograd Aleksandar Pavlović, iz razloga koji su organizacione prirode i u cilju povećanja efikasnosti u radu Beogradskih povereništava kojima će količina aktivnosti u narednom periodu rasti, zajedno sa rastom aktivnosti na nivou Pokreta.

“Takođe, ostavku na funkciju šefa Izvršnog odbora podneo je Milan Žunić, iz brojnih razloga, nakon čega je Predsedništvo u Skladu sa Statutom raspustilo članove Izvršnog odbora kako bi se u narednom periodu postavio novi, koji će moći efikasnije da radi”, navodi u odgovoru Predsedništvo stranke gde se dodaje da Milan Žunić i Aleksandar Pavlovimogu ostati aktivni članovi Pokreta ukoliko to budu želeli.

Pročitajte OVDE kako je policija sprečila performans Pokreta ujedinjenih fantoma.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA