Najnovije

“MOJ GLAS JE GLAS SRPSKOG NARODA“: Salvinijev poslanik se sastao sa srpskim desničarima! (FOTO)

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić sastao se sa Stefanom Pavezijem, predsednikom organizacije “Akcija i lojalnost“, koji je i odbornik Lige za sever u gradu Milano.

Miša Vacić i Stefan Pavezi (Foto: Srpska Desnica)

Vacić se zahvalio Paveziju, koji je inače veliki humanitarac i često boravi na teritoriji Kosova i Metohije, na nesebičnoj podršci i pomoći koja je usmerena ka srpskom Kosmetu, navodeći da su sve desničarske stranke u Evropi jedinstvene u stavu da je Kosovo i Metohija neotuđiv deo Srbije.

Na sastanku je istaknuto da je neophodna saradnja svih desničarskih pokreta u Evropi koji jačaju svakim danom , kao i da bi Evropa trebalo da se izgrađuje na temelju nacija, a ne na temelju Evropske Unije.

“Mateo Salvini i njegova Liga su stranka koje se bore za suverenitet Italije. Bore se protiv globalizacije i zato su dobili glasove na izborima, jer su bili protiv Evropske Unije, a zainteresovani za saradnju sa Italijom. Upravo na istim temeljima se bazira i Srpska Desnica, i zato smo još više sigurni da naše vreme dolazi. Salvini je bio vice premijer i ministar unutrašnjih poslova Italije, a mi želmo da uskoro bude predsednik.”, kazao je lider Srpske Desnice, zahvalivši se i na podršci koju je Salvinijeva partija uputila.

Sastanak je bio od obostranog značaja, a Pavezi je rekao da će njegov glas uvek biti glas srpskog naroda, tamo gde mediji ignorišu situaciju u kojoj se nalazi srpska zajednica na Kosovu.

“Za razliku od Grete Tunberg, koja je dobila priliku da govori ispred UN o klimtaskim promenama, deca iz srpskih enklava žive u izuzetno teškim uslovima, i nemaju priliku da pričaju koliko je njihov život postao težak nakon 1999. godine kada su teroristi iz OVK proglasili lažnu nezavisnost Kosova.”

Vučić se sastao sa Matvijenko! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA