Najnovije

CIRKUS U HRVATSKOM SABORU: Pernara opet iznosili, Bulj doneo džak đubreta i stavio ga na Plenkovićevo mesto!

Još na samom početku sednice Sabora, pre usvajanja dnevnog reda, poslanik Ivan Pernar uporno je želeo da govori o funkcionisanju pravosuđa i zadarskom slučaju u pravosuđu, a apeli predsedavajućeg Gordana Jandrokovića da o tome može da govori u terminu za slobodne govore nisu urodili plodom. Pernar nije poslušao i nastavio je po svome.

"Namerno provocirate kako biste bili izneti iz sale i dobili medijsku pažnju. Manipulišete na vrlo ružan način. Molim vas da sednete. Ovde je 70 ili 80 poslanika, koji mogu da se ponašaju kao vi, ali to ne rade jer su pristojni i dobro vaspitani, za razliku od vas. Izvolite, sedite", tražio je Jandroković.

Pernar nije odustajao ni posle opomena i oduzimanja reči za danas i sutra, pa Jandrokoviću nije preostalo ništa drugo nego da objavi pauzu i pozove redare da ga iznesu iz skupštinske sale.

Posle pauze činilo se da će sednica biti nastavljena mirno, ali to je bio totalno lažni utisak. Miro Bulj iz Mosta uzeo je reč i govorio o problemu odvoženja đubreta u razne delove Hrvatske, pa je veliki džak đubreta prošetao po sali i stavio ga na mesto premijera. Naravno, redari su ga uklonili.

"Kolega Bulj, sedite. Izveli ste svoj performans", odgovorio mu je Jandroković, na šta mu je Bulj poručio da to đubre odnese u svoje dvorište.

"Ne pravite cirkus, idite napolja pa pravite cirkus", odgovorio je predsedavajući.

Tek onda je rasprava krenula normalnim tokom.

Pročitajte OVDE  na šta to Putin upozorava a tiče se BiH.

Izvor: 24sata. hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA