Najnovije

DOLAZILI SU UVEČE BLATNJAVI, PODMAZIVALI ORUŽJE...Šešelj otkrio tajnu o Srebrenici koju britanska vlada ne dozvoljava nikom da objavi (VIDEO)

Predsednik Srpske radikalne stranke gostovao je na televiziji Hepi gde je otvoreno govorio o dešavanjima u Srebrenici i stranom mešanju u ovaj događaj.

Šešelj (Foto: Jutjub)

- Holandski institut za ratnu dokumentaciju nam je otkrio istinu. Oni su to objavili, a ja sam organizovao prevođenje preko 3600 strana i objavio u svojoj novoj knjizi - rekao je Šešelj.

On je ekskluzivno ispričao šta se zapravo krije iza zločina na ovom području.

- Holanđani su objavili da je specijalna jedinica britanskih SAS-ovaca sve vreme streljanja bila na tom području. Da su uveče blatnjavi i prljavi, dolazili u bazu holandskog bataljona u Bratunac, da su se tamo prali i čistili i podmazivali oružje... Zašto bi podmazivali oružje svaki dan ako ga nisu koristili? To je jedna tajna koju britanska vlada pod pretnjom teške kazne ne dozvoljava nikome da iznese u javnost - otkrio je Šešelj.

Predsednik Srpske radikalne stranke šokirao je još jednom konstatacijom.

- Da su Muslimani hteli da brane Srebrenicu, Srbi ne bi imali šanse. Oni su mogli da odbrane Srebrenicu - naglasio je Šešelj.

Šešelj tvrdi da je vreme da zauzmemo sever! Naša vojska je u stanju da zauzme celu teritoriju KiM!  Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA