Najnovije

Miloš Petković Dafina: Ova vlast je najveća sramota Srbije od ubistva Karađorđa (VIDEO)

Gost Slavija info TV bio je Miloš Petković Dafina, narednik Srpske dobrovoljačke garde. Za Slavija info TV popularni Dafi po privi put otvoreno govori o akterima sa srpske političke scene, davši ocenu njihovog političkog delovanja.

Miloš Petković Dafina (Foto: Jutjub)

On je izneo niz uvreda i kvalifikacija na račun Aleksandara Vučića, Ane Brnabić, Aleksandra Vulina, pa i protiv opozicionih lidera Dragana Đilasa, Čedomira Jovanovića, Sergeja Trifunovića, Vuka Jeremića, Velimira Ilića i td!

Dafina smatra da su većina srpskih političara seljačine, da je “SNS septička jama” i pita se kako idu zajedno, tj. kako su se u toj jami uspeli zajedno naći “peder, lejzbejka, fašisti, žuti td”.

Dafina otkriva ko je sve od političara iz Srbije sarađivao sa Muslimanima i Albancima, stekavši izadajom materijalnu korist za sebe.

Po prvi put govori o svojim školskim danima, navijačkim akcijama i mladalačkim ljubavima. Kao pripadnik Arkanovih tigrova priča o dešavanjima na Bihaćkom ratištu, oružanim sukobima na posavskom frontu, borbama tokom ofanzive tzv. Armije BIH i hrvatskih snaga u leto 1995. godine i srpskoj kontraofanzivi.

O svemu ovome i još mnogo čemu možete čuti u gostovanju Miloša Petkovića Dafine. 

Arhelog dokazao da su Srbi poreklom Tribali, više o tome pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA