Najnovije

DESNIČARI OTVORILI KANCELARIJU U SRCU ŠUMADIJE: Najavljena borba za Kragujevac i Srbiju! (FOTO)

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić prisustvovao je sa saradnicima svečanom otvaranju kancelarije Gradskog odbora ove stranke u Kragujevcu.

Miša Vacić sa saradnicima u Kragujevcu (Foto: Srpska desnica)

Kancelarija Srpske desnice je otvorena u centru Kragujevca, u ulici Crvenog barjaka 19.

Vacić je zahvalio Kragujevčanima na domaćinskom dočeku, a onda im je poželeo uspešan početak borbe za ovaj grad i Srbiju.

Kancelarije je osveštao sveštenik SPC, a usledio je i prigodan kulturno umetnički program u okviru kojeg je nastupio Marko Šćepanović, narodni guslar koji je nekada pevao „Od glave Zete do grada Spuža“ pred 20.000 Delija u beogradskoj Areni.

Šćepanović je pred desničarima guslao „Kosovske božure“, dok je Batrić Jokanović, predsednik guslarskog društva „Bajo Pivljanin“ guslao u slavu slavnog Majora Milana Tepića. Glumac Bogdan Milojević je izveo emotivni dramski tekst posvećen majci srpskog ratnika.

Predsednik Srpske desnice je iskoristio otvaranje kancelarija da porazgovara sa okupljenim Kragujevčanima. Tom prilikom je izražena velika podrška Srpskoj desnici i Miši Vaciću kao njenom predsedniku. Okupljeni su tvrdili da veliki broj stanovnika ovog šumadijskog grada vidi Srpsku desnicu kao budućeg lidera, i kao rešenje problema sa kojim se suočavaju godinama, a što je rezultat decenijske neodgovorne politike lokalnih vlasti.

Uz prigodno srpsko posluženje, uz pogaču i so za dobrodošlicu, uz kajmak i pršut, dočekane su mnogobrojne zvanice.

Kancelarija Gradskog odbora Srpske desnice u Kragujevcu otvorena je svakog dana, a sve zainteresovane sugrađane dočekaće predsednik odbora Saša Obradović.

Pročitajte OVDE šta je od Vučića zatražilo udruženje “1 od 5 miliona”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA