Najnovije

BORBA ZA NATALITET: Srpska desnica otvara Savetovalište za zdravu i srećnu porodicu!

Srpska desnica pozvala je sve zainteresovane na otvaranje Savetovališta za zdravu i srećnu srpsku porodicu.

Miša Vacić u razgovoru sa saradnicima (Foto: Srpska desnica)

Predavanja i radionice biće organizovane u okviru aktivnosti Saveta za zdravlje, porodicu i borbu protiv bele kuge koje podrazumevaju stvaranje zdravog srpskog društva.

“Porodica je osnovna ćelija svakog društva, a borba za natalitet i zdravu porodicu su prioritet svake ozbiljne države. Sve to treba da prati i odgovarajuća socijalna politika za podršku rađanju. Osim materijalnih preduslova, najvažnije je uspostaviti harmoniju u braku, gde će se deca rađati iz ljubavi, jer samo u takvom okruženju dete dobija kvalitetnu duhovnu i psihološku podršku važnu za normalan psihofizički razvoj. Svedoci smo mnogih predrasuda o braku i porodičnim vrednostima gde se podstiče nemoralnost i pogrešan sistem vrednosti. Tome doprinose dosta i mediji, ali i stereotipi koje nudi „slobodno društvo“ i savremeni tokovi u svetu. To nije naša tradicija, naša duhovnost, a posledice takvih obrazaca su katastrofalni po zdravlje svakog pojedinca. U prilog tome govori statistika”, navodi se u saopštenju Srpske desnice.

Ova strankanavodi da će savetovalište upoznavati i informisati stanovništvo o zdravim načinima života i bračnim odnosima postavljenim na zdravim temeljima.

“Takođe, biće edukacije iz oblasti stresa i poststresnih stanja koje dovode do psihosomatskih bolesti u koje spada 80% internih bolesti, kao i načinima prevencije istih. Teme o ishrani, savremenim načinima lečenja bolesti, vaspitanju dece i još mnogo toga biće uključeno u rad Savetovališta.

Pravo razumevanje uzroka i posledica najvažnije su informacije za svakog čoveka. Na osnovu toga svako će oblikovati svoj životni stil da bi kvalitet života bio što bolji. Svaki čovek je savršena Božija kreacija, ali u moru lažnih informacija i životnih nedaća pojedini mehanizmi popuste. Savetovalište će pokazati brigu za svakoga i pomoći da zajedno izgradimo srećnije društvo za nas i naše potomke”, dodaje se u saopštenju Srpske desnice.

Savetovalište će biti održano svakog utorka od 18 sati u prostorijama Srpske desnice u Beogradu a na adresi Terazije br. 27/II.

Prvi sastanak će biti održan, 29. oktobra od 18 časova.

Pročitajte OVDE šta je Aleksandar Čepurin rekao o srpskom narodu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA