Najnovije

NOVA BAHATOST LOKALNOG ŠERIFA: Niški SNS funkcioner slomio telefon opozicionom odborniku koji ga danima čeka na radnom mestu

Načelnik Gradske uprave u Nišu LJubiša Janjić slomio je telefon šefu opozicione odborničke grupe “Niška inicijativa” Srđanu Noniću, koji ga je jutros na parkingu u dvorištu zgrade Skupštine grada Niša sačekao da dođe na posao.

Srđan Nonić (Foto: Jutjub)

“Čekao sam Janjića u hodniku, a onda sam video da dolazi u dvorište i požurio da ga sretnem kako bi mu postavio pitanja važna za građane Niša. Načelnik mi je rekao da će me tužiti, oteo telefon i slomio ga, koji je posle toga je prestao da radi”, rekao je Nonić i dodao da se sve to može videti na snimku uživo, koji je postavljen na Fejsbuk stranici ove odborničke grupe.

On je kazao da se posle toga jako uznemirio i da je pomoć potražio od lekara Hitne pomoći, koji su, kako kaže, o svemu obavestili i policiju.

 

Objavljuje Niška Inicijativa u Utorak, 22. listopada 2019.

 

Međutim, Janjić je demantovao da je slomio telefon Noniću.

“Ne mogu da verujem. Naravno da nisam. Sreća da u dvorištu gde sam navodno Noniću slomio telefon nisam bio sam”, rekao je Janjić.

On je dodao da je Nonić snimao njegov razgovor sa grupom zaposlenih, i da ga je najdobronamernije zamolio da to ne radi.

Nonić je započeo proteste sredinom jula ispred više od 50 gradskih preduzeća i ustanova, kako bi državne službenike podsetio da su dužni da rade u interesu građana, a ne za vladajuću partiju.

Načelnika Gradske uprave je pokušao da nađe na radnom mestu više puta, jer kako tvrdi Nonić, Janjić je u svom poznatom maniru, više od godinu dana nedostupan za medije, samim tim i za javnost i same građane.

Nonića je prekjuče dok je snimao hodnik ispred Janićevog kabineta izbacila policija koju je pozvao neko iz uprave grada, s obrazloženjem da nema prava da snima funkcionere.

Pročitajte OVDE kako je Nikola Kojo odlučio da napusti Srbiju.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA