Najnovije

ŽESTOKA PROZIVKA, PREDSEDNIK ĆE POBESNETI KAD VIDI OVO: Vučić je zasluzio anatemu a ne orden od SPC (VIDEO)

Gosti Slavija info TV bilu su Marko Pejković, doktor političkih nauka, poznavalac života, spisa i učenja svetih otaca i stručnjak za Sanskrit, i Igor Jaramaz, politikolog, poliglota i prevodilac.

Vučić i PAtrijarh (Foto: Jutjub)

U okviru glavne teme Jaramaz i Pejković su izneli žestoke kritike na račun SNS, lika i dela vođe naprednjaka Aleksandra Vučića, pokrete i pojedince koje su prepoznali kao “SNS lažne petriote”.

Oni su govorili o brojnim obmanama Aleksandra Vučića u svrhu manipulacije, s krajnjim ciljem što duže vladavine, a neke od njih su: specifična dvosmislenost, skretanje fokusa odgovornosti, kult pater familias, crno bele slike na ličnom novou, patetika idt.

Pejković i Jaramaz prepoznali su škole spina, uzore diktatorske koje Vučić primenjuje i pobili mnoge njegove laži.

Prema mišljenju Marka Pejkovića:

„Za Vučića predstavlja pakao silazak sa vlasti, ostaće na vlasti po svaku cenu, ili vlast ili ništa.“

Biće SNS gosti su okarakterisali kao bezideološko, kriptomondijalističko i verbalno patriotsko, a ono što članstvo veže jeste želja za vlašću i vladanje koje im omogućava da se kroz brojne malverzacije lično obogate. Vučić je taj koji modelira između raznih stranačkih struja, koje mogu da se međusobno sukobljavaju, ali vođa i vladavina partije se ne smeju dirati, baš kao što je nekada bilo u KPJ.

Na pitanje zašto Zapad podržava Vučića, gosti odgovaraju:

“Zapad zna da je Vučić onaj ko može da im najviše pruži oko KiM, ostali nemaju kapacitet da sprovedu sve šta Zapad traži od njih. Zasmetao im je „kilavi“ Tadić zbog „apokalizmatične“ gej parade 2010. godine, zato što nije hteo da učini krajnji korak po pitanju KiM i zbog srpskih barikada”.

Jaramaz i Pejković otkrivaju mnoge javnosti nepoznat podatke, kao npr. da je Haradinaj u poslednjem trenutku stopirao podelu KiM. Gosti su ukazali na dosluh predstavnika drugosrbijanske kvazi inteligencije i vrha SNS, na upliv mondijalističkog NVO sektora u vladu Srbije, objasnivši zašto je SNS zapravo opasniji po srpski narod od navedenih, a svima njima je prema saznanjima gostiju gazda isti. Nacionalnu avangardu, Srpsku Desnicu i Dragoslava Bokana su potpuno razobličili ukazavši da je reč o SNS lažnim patriotama. Pejković i Jaramaz su utvrdili, da su navedeni instrumenti SNS, objasnivši razloge njihovog političkog postojanja i delovanja.

Pejković i Jaramaz komentarišu odluku Svetog arhijerejskog sinoda SPC, prema kojoj su patrijarh SPC Irinej i predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovani Ordenom Svetog Save prvog stepena, a predsednik RS Milorad Dodik Ordenom Svetog Simeona Mirotočivog. Prema tumačenju gostiju, Vučiću je bilo jako stalo da dobije taj orden, na žalost SPC nije na novou iz tridesetih godina prošlog veka kada je Sveti arhijerejski sinod zbog konkordata sa Vatikanom anatemisao predsednika i članove vlade Milana Stojadinovića, istakavši da je SPC ključan igrač oko izdaje KiM od strane Aleksandra Vučića. 

Knjigu “Mrežni rat protiv Srba”, o specijalnom Američkom napadu na Srbiju, možete kupiti u knjižarama Delfi, ili naručiti putem interneta na linku OVDE. Čitaoci iz inostranstva knjigu mogu naručiti u elektronskom formatu na linku OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA