Najnovije

SVI TREBA DA SLEDE OVAJ PRIMER: Poznati sportista postao član Srpske Desnice (FOTO)

Član Srpske Desnice postao je poznati srpski maratonac i međunarodni šampion u brzom hodanju Zoran Bursać. U društvu predsednika Srpske Desnice Miše Vacića ovaj vrsni sportista potpisao je pristupnicu i dodatno ojačao redove Srpske Desnice koja postaje sve značajniji faktor na srpskoj političkoj sceni.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

Zoran Bursać nedavno je osvojio prvo mesto na maratonskoj trci u punoj dužini (42 195 metara), koja je tradicionalno startovala u američkom gradu Postdamu i završila se na kanadskoj granici. Naš sportista redovan je učesnik najpoznatijih svetskih maratona poput njujorškog, bostonskog i beogradskog! Neprikosnoveni je šampion balkanskih PTT takmičenja u brzom hodanju.

(Foto: Srpska Desnica)

Srpska Desnica ponosi se svojim kvalitetnim članovima i u svom političkom programu pitanja sporta i zdravog vaspitavanja omladine imaju posebnu važnost i rešenja. Zdravlje nacije ogleda se u psihofizičkoj kondiciji mladih i eliminisanju svih negativnih i pogubnih društvenih pojava. Šampion Zoran Bursać već 10 godina pronosi ime Srbije po svetu i svakako će svojim ličnim primerom privući mnoge sportiste da slede njegov primer i priđu Srpskoj Desnici.

Ceo Bujanovac je izlepljen plakatima Miše Vacića, nakon njegovog govora zbog kojeg se cela Srbija digla na noge, i mnogi pro zapadni mediji ga optužili za nacionalizam.  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA