Najnovije

HRVATSKO MALTRETIRANJE SRPSKIH ĐAKA: Krenuli su na ekskurziju, a doživeli pako u autobusu!

Đaci Devete beogradske gimnazije pet sati, od sedam do 12 časova, bili su na granici kod Šida sa Hrvatskom, gde ih hrvatski graničari nisu pustili da uđu u njihovu zemlju na putu do Slovenije navodno zbog papirologije. Kako su roditelji javili, a njima njihova deca s kojima su na vezi, na hrvatskoj granici su im rekli da su imali sve potrebne papire, ali da tobože pečat nije na pravom mestu.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

"Oni su na granici bili zadržani pet sati, da bi im rekli da autobus nema svu regularnu dokumentaciju", rekao je jedan od roditelja đaka.

Đaci 9. gimnazije krenuli su na trodnevnu ekskurziju u Sloveniju sa tri autobusa, dva autobusa su prošla dalje, dok je jedan zadržan.

"Jedan autobus sa đacima se vratio u Srbiju i krenuli su preko Mađarske kako bi došli do Slovenije. Oni su istim autobusom se uputili ka Mađarskoj", rekao je otac srednjoškolca. Autobus sa srednjoškolcima idu ka graničnom prelazu Kelebija, a u Sloveniju bi trebalo da stignu do ponoći, što je njihov put do odredišta produžen više od 10 sati. 

Budući da su direktor škole i zamenik na ekskurziji kao vođe puta, sekretar gimnazije je rekao da su svi papiri bili u redu i da ne zna šta se desilo na hrvatskoj granici. 

"Ne znamo šta se desilo na hrvatskoj granici. Policija je jutros bila ispred škole, pregledali su sve papire i bez ikakvih problema su pustili đake da krenu", rekla je sekretar škole.

Porno glumica se kandiduje za predsednicu Hrvatske! Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA