Najnovije

RADA TRAJKOVIĆ UBRZALA ISTRAGU O UBISTVU IVANOVIĆA: Kasetu nudio neko ko bi mogao da živi u Mitrovici?

Kosovski specijalni tužilac Silje Hodža tvrdi da je osoba koja je Radi Trajković navodno ponudila video snimak atentata na Olivera Ivanovića iz severnog dela Kosovske Mitrovice.

Rada Trajković (Foto: Jutjub)

Hodža je nakon što je Trajković juče ponovo dala iskaz u kosovskom Specijalnom tužilaštvu u vezi sa svojim navodima da joj je nuđen snimak ubistva Ivanovića, rekao da je njenom izjavom ubrzana istraga o ubistvu Ivanovića.

Prištinski Ekspres tvrdi da se još dvojica osumnjičenih iz severnog dela Kosovske Mitrovice nalaze pod prismotrom kosovskog specijalnog tužilaštva, a prema rečima Hodže, zatraženo je njihovo hapšenje.

Hodža tvrdi i da je Trajković osobi koja joj je navodno nudila snimak rekla da joj on nije potreban i da je htela da ga preda kosovskom tužilaštvu.

"Sa istražiteljima sarađujemo od ranije, ali mogu da kažem da je Rada Trajković ubrzala ovaj proces. Ova osoba je iz Mitrovice", rekao je Hodža dodajući da je započeta potraga za osumnjičenim.

Trajković je prošle nedelje rekla da su joj ponudili video snimak ubistva Ivanovića, ubijenog u severnom delu Kosovske Mitrovice, ali je, kako je navela u izjavi za medije, odbila da ga primi.

Trajković je juče izjavila da je ponovo dala iskaz u kosovskom Specijalnom tužilaštvu u vezi sa svojim navodima da joj je nuđen snimak ubistva Ivanovića.

Ona je rekla da je tužiocu iznela sva saznanja.

Ona nije navela ko joj je nudio snimak ubistva, a u izjavi navela je i da "se priča" da je snimak "predat nekome iz Vlade Srbije".

Do sada su četiri osobe uhapšene u vezi sa ubistvom Ivanovića, od kojih su dve oslobođene.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA